2777
2789
عنوان

گهواره برقی بخریم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 32 پست
سخت نیس اونوقت عادت میکنه بدون تکون خوردن خوابش نمیگیره  من این وسیله بزرگارو همش تو فکرم بعدش ...

می دونی منم واسه پسرم چون عادت نکنه اقلا نخریدم بعد رفتم گهواره میلاد یکی رو قرض کردم بخدا بدون تکون دادن سخته بچه داری و اگرم دست تنها باشی دیگه بدتر

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
سخت نیس اونوقت عادت میکنه بدون تکون خوردن خوابش نمیگیره  من این وسیله بزرگارو همش تو فکرم بعدش ...

عزیزم اره بدیش همینه عادت میکنه امایکم بزرگترشه خواب شبش درست میشه وکم کم ازگهواره جداش میکنی اماتاشش ماهگی اکثراشبااذیت رودارن،تخت نگیربراش بجاتختش بذار

خداروشکربخاطرعشقم،دخترم وخانوادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم بچه ندارم ولی خواهرزاده هامو ۳ ساعتم گذاشتم رو پام میزاشتی زمین بیدار میشد واسه کمک به خواهرم پاشنه پا درد گرفتیم 

ولی میگم ایندفعه عادت کنه مث اینه که بخوای از پوشک بگیری باید از گهواره بگیریش😑😑😑تو فکر بودم بعدا خودم بگیرم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
من خودم بچه ندارم ولی خواهرزاده هامو ۳ ساعتم گذاشتم رو پام میزاشتی زمین بیدار میشد واسه کمک به خواهر ...

بچه های عمه شوهرم عادت داشتن به گهواره کلا پنج دقیقه توچادرمیکردنش وتکون میدادن میخوابیدن خونه خودشونم که گهواره داشتن،والا منکه نگرفتم الان زانودردگرفتم چون بلاخره مجبوری خیلی وقتابذاری روی پات وتکونش بدی

بچه های عمه شوهرم عادت داشتن به گهواره کلا پنج دقیقه توچادرمیکردنش وتکون میدادن میخوابیدن خونه خودشو ...

بستگی به قدبچت داره ووزنی که گهواره ساپورت کنه اماکم کم تایسالگی استفاده میشه

اره میدونم با اینکه بچه ندارم درک میکنم کامل

بخدا تو رستوران سنتی جاده چالوس تخت داشت من بچه خواهر گذاشتم رو پام تکون دادم همونجور غذا خوردم ک بیدار نشه 

گفتم گناه داره خواهرم کمکش کنم یعنی دیگه پاشنه پارو حس نمیکنی

اره الان دخترمنم بخاطررفلاکسش هی بایدشیربخوره بازبالامیاره،بیشتروقتاالکی میخوره تاخوابش ببره

ببین من پسرم گریه می کرد شیرش می دادم بخدا نیم ساعت روشونه می زدم به کمرش تا بلکه آروغ بزنه نمی رد می خوابوندمش نیم ساعت بعد باز گریه 

باز من شیرش می دادم به نظرم هر بار شیرش نده شاید می خواد آروغ بزنه دلش درده هی ما می داریم دهنشون بدتر از بدتر

بستگی به قدبچت داره ووزنی که گهواره ساپورت کنه اماکم کم تایسالگی استفاده میشه

جدی چقد کم 😑😑😑حیفه خب خراب نمیشه با یکسال بعد بره انباری

تا چند سالگی میشه استفاده کرد گهواره رو؟؟

اینا تا نه ماهگیه مثل کریر می مونه  اصلا حالت تخت نیست 

ببین من پسرم گریه می کرد شیرش می دادم بخدا نیم ساعت روشونه می زدم به کمرش تا بلکه آروغ بزنه نمی رد م ...

عزیزم من تااروغشونگیرم اصلانمیذارمش چون بعدپنج دقیقه بالامیاره،میدونم هربارشیرنمیخاداماچاره چیه باهمون اروم میشه وگرنه گریه میکنه وشوهرمم بیدارمیشه وچون صبح زودبایدبره سرکاروبادستگاه کارمیکنه خطرناکه نمیخام خواب الودباشه،حالا فک کن منه بدبخت بایدحواسم به هردوباشه خودم کلا سه ساعت درطول شبانه روزمیخوابم

من فک کردم تا دو یا ۳ سالگیه😑😑

گهواره ای هست که تا اون موقع هم بشه تا دو سالگی عین تخته ولی یک میلیون یا بیش‌تر پولشه بعدم این حرکت پاندولی می گن دل درد رو آروم می کنه مثل ننی قدیم 

یا اینکه بچه رو می کنن تو پتو محکم تابش می دن شنیدی؟؟اینه دل درد رو آروم می کنه

عزیزم من تااروغشونگیرم اصلانمیذارمش چون بعدپنج دقیقه بالامیاره،میدونم هربارشیرنمیخاداماچاره چیه باهم ...

خدا خیرت بده عزیزم من پسرم از سه چهار ماهگی خیلی بهتر شد

جدی چقد کم 😑😑😑حیفه خب خراب نمیشه با یکسال بعد بره انباری

کلا وسایل بچه همش همینطوریه سالم ونومیمونه چون بچه ها زودبزرگ میشن،تمام لباسای سایزصفردخترم فقط دوسه باراستفاده شده،سایزیکم بعضیاشون کوچیک شدن براش،قنداق فرنگیش کلا یباراستفاده شدنومونده،ساک حمل گرفتم واسش دخترم ماشالا قدش بلنده الان دیگه اندازش نیست،سرهمی بیرونی کلی پول دادم واسه بیرونش که گرمه گرم باشه الان تنش نمیشه اصلا،کلا هرچی بخری زیادنمیشه استفاده کرد