2777
2789
عنوان

گهواره برقی بخریم یا نه؟؟

1238 بازدید | 32 پست

من واسه پسرم گهواره نخریدم تخت دو منظوره خریدم

که با تکون دادن تو‌کریر می خوابید البته کلی اذیت شدم چون دل درد می گرفت کلا شبها خیلی بیدارمی شد و نمی خوابید

واسه این یکی می خوام گهواره بگیرم

می گن بهتر غیر از حرکت عادی حرکت پاندولی هم داشته باشه

گهواره برقی دیدم که همه نوع حرکتی داره با موسیقی

کسی گرفته راضی بوده؟؟؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

والا من خیلی تاپیک زدم برای این قضیه

جوابی نگرفتم

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

دوست من برای بچش خریده بود و راضی بوو

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتمابگیرعزیزم حداقل واسه خواب شب راحتی هی نمیخادبیدارشی نی نی روبذاری روپات تابخوابه،من اشتباه کردم نگرفتم الان زانودردشدم ازبس شباخوابش سبکه هی بیدارمیشه بایدروپام تکونش بدم
خداروشکربخاطرعشقم،دخترم وخانوادم

بعدشم عزیزم چون بچه اولت دلدرد داشته حتما قرار نیست این یکی هم دلدرد داشته باشه.

بعضی بچه ها نیازی به گهواره و تکون شدید ندارن رو همون تخت گهواره ای ها خوابشون میبره.

پیشنهاد میدم تا بدنیا امدن کوچولوت صبر کن

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
حتمابگیرعزیزم حداقل واسه خواب شب راحتی هی نمیخادبیدارشی نی نی روبذاری روپات تابخوابه،من اشتباه کردم ...

اخی چند وقتشه. 

پسر من روزها دلدرد داشت ولی کلا شبا راحت میخوابید. تا دو ماهگی از پنج بعد ظهر تا یازده شب گریه میکرد. ولی از دو ماه ب بعد خوب شد. 

اخی چند وقتشه.  پسر من روزها دلدرد داشت ولی کلا شبا راحت میخوابید. تا دو ماهگی از پنج بعد ظهر ...

نزدیک دوماهشه عزیزم، دلدردنداره خداروشکرامارفلاکس داره هی میادتودهنش شیراازخواب بیدارمیشه ولی بجاش تمام روزخوابه وفقط واس شیربیدارمیشه

حتمابگیرعزیزم حداقل واسه خواب شب راحتی هی نمیخادبیدارشی نی نی روبذاری روپات تابخوابه،من اشتباه کردم ...

من تز ساعت ۱شب تا صبح هر یک ساعت گریه می کرد خرد شدم شوهرم اهل کمک نیست باید بگیرم 

من تز ساعت ۱شب تا صبح هر یک ساعت گریه می کرد خرد شدم شوهرم اهل کمک نیست باید بگیرم 

پس حتمابگیراخه گاهی بایه تکون کوچولودوباره میخوابن امااگه بخوای بغلش کنی وارومش کنی کلا ازخواب میپرن وبدخواب میشن

بعدشم عزیزم چون بچه اولت دلدرد داشته حتما قرار نیست این یکی هم دلدرد داشته باشه. بعضی بچه ها نیازی ...

می دونی شوهرم اصلا اهل کمک نیست اصلا

خرد می شدم شب تا صبح بیدار روزا نمی خوابیدم 

رو روحیه و اخلاقم غیر از درد های جسمانی هم تاثیر داست میگم بگیرم کلا روزها هم بذارم توش آروم باشه 

پس حتمابگیراخه گاهی بایه تکون کوچولودوباره میخوابن امااگه بخوای بغلش کنی وارومش کنی کلا ازخواب میپرن ...

واقعا با به تکون شاید بخوابن و اینقدر شب شیر نخورد رفلاکس و آخرش هم پوسیدکی دندن که الان پسرم از بس شبها پا می‌شد شیر می خورد داره

سخت نیس اونوقت عادت میکنه بدون تکون خوردن خوابش نمیگیره 

من این وسیله بزرگارو همش تو فکرم بعدش کجا بزارم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
واقعا با به تکون شاید بخوابن و اینقدر شب شیر نخورد رفلاکس و آخرش هم پوسیدکی دندن که الان پسرم از بس ...

اره الان دخترمنم بخاطررفلاکسش هی بایدشیربخوره بازبالامیاره،بیشتروقتاالکی میخوره تاخوابش ببره