2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 70 پست
وای انگیزه گرفتم منم سه کیلو اضافه کنم😍😍

چرا؟

لاغرم؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی تیکه ها سادن روسری طرح دار هم خوب میشه

چه رنگی؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

چرا؟ لاغرم؟

نه هم قدو هم سنیم من سه کیلو از شما لاغرترم. عکستو دیدم بنظرم خیلی خوب بودی. انگیزه گرفتم یه کوچولو چاق شم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
نه هم قدو هم سنیم من سه کیلو از شما لاغرترم. عکستو دیدم بنظرم خیلی خوب بودی. انگیزه گرفتم یه کوچولو ...

ممنون  

اين مانتو با كيف و كفش مشكيه چرم هم خوشگل ميشه...من زياد ورني دوس ندارم...چرم به نظرم شيك تره...😍👌🏻روسري هم مشكي با طرحهايه قرمزم خوب ميشه ...مشكيه ساده ام خوبه...ولي اگه كفش ورني گرفتي و ديگه نميخواي كفش بخري يه كيف كوچولويه ورنيه مشكي هم خوبه 👌🏻.

خودتو تغيير بده چون نميشه تغيير داد دنيا رو (๑・̑◡・̑๑)
اين مانتو با كيف و كفش مشكيه چرم هم خوشگل ميشه...من زياد ورني دوس ندارم...چرم به نظرم شيك تره...😍👌 ...

همین کارو میکنم  

۱۴۰ جنسش عالیه

سلام.مبارکت باشه.خیلی قشنگه.کجاییی شما من تو شهر خودمون مانتوهای270هم ب این قشنگی ندیدم😢😢😢😢

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد