2777
2789
عنوان

خونریزی بعد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 69 پست
خدانکنه عزیزم ❤️آره درست میگی، من یکم بی جنبه ام 🤭بخاطر این خوش‌بینی محضی که دارم بارها شکست خوردم، ...

فدای تو بشم معلومه دلت پاکه❤️🩷

برات آرزوی موفقیت و سربلندی دارم😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری نگید حتما که از روی هوسرانی و نیت بد نیومدن که

اینا فکر میکنن چون اسمش نی نی سایته مخصوص خانمهاست در داره درشو ببندن اقایون نمیان اینجا مجازیه حتی اونکه تاپیک زده یا اصلا خود من معلوم نیست زنیم یا مرد پس بهتره هر چیزی نگیم تو تاپیکا چون هم مرد هست و بدتر از اون دخترای کم سن هستن بیشتر چیزایی که اینجا میپرسن تو گوگل جوابش زد ولی بازم میپرسن

جواب هر سوال رو نده توروخدا.معلومه داره کیف میکنه.اینها لجای سوالهای اینجوری باید فقط توصیه کنه و بر ...

من شک دارم اون کاربر خانم باشه چون یه سوال کاملاً بی ربط و بی مورد پرسیدم چندبار دیگه هم تو تاپیکای مشابه دیدمش همین مدلیه

چقدر یه نر میتونه ابله و بی شخصیت باشه آخه🤮🤮🤮

@kohe1366sakht

نکیت تو تاپیک زنانه چه غلطی میکنی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم قرص اورژانسی خوردم الان ۱۲ روزه خونریزی دارم خسته شدم دیگه دکتر قرص داد ولی خوب نشدم هنوز 😔😔😔😔😔

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀

یکی یکی باید فحششون بدی تا گورشونو گم کنن😂

نکبتای خر بی ناموس بمیرن الهی اینقدر بی ناموش و بی شرف نباشن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اینا فکر میکنن چون اسمش نی نی سایته مخصوص خانمهاست در داره درشو ببندن اقایون نمیان اینجا مجازیه حتی ...

عزیزم مرد بیاد بخونه. از بیشعوری خودشه. ما که نمیتونیم مشکلمون رو نگیم چون یه بیشعور میاد فضولی می کنه. بچه مچه ها هم مشکل از خونوادشونه که زیر سن قانونی گوشی دست بچه دادن به ما ربطی نداره دیگه. 

عزیزم مرد بیاد بخونه. از بیشعوری خودشه. ما که نمیتونیم مشکلمون رو نگیم چون یه بیشعور میاد فضولی می ک ...

توجامعه همه چی به همه چی مربوطه فکر کن داری در مورد بچه خودت صحبت می‌کنی