با کسی آشنا بودم یک ساله همه چیز عالی هست فقط نظر من براش اهمیت نداره مثلا میگم اینجا واستا میگه گرمه میره میگم بیا نمیاد قهر هم میکنم اون هم قهر میکنه میره یک ماه بعد میاد
اما وقتی هست از نظر مالی ،عاطفی ،توجه در حد یک مرد رویایی حمایتم میکنه هنوز از دهنم در نیومده چیزی تهیه میکنه روز ۲۰۰ تا زنگ و پیام میده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان یک هفته هست روبیکا ایتا تلگرام ...کلا پاک کردم از اینستا بلاک کردم زده آخرین بازدید یک هفته پیش ...
عزیزم سرتری شما ملاک نیست باورهای اون نسبت به شما ملاکه . شما اونی نیست که خودت فکر میکنی اونی هستی که اجتماع شما رو میشناسه . اون فرد باور غلط از خودش و شما داره باید این باور رو عوض کنه ولی با گفتن جمله من همینم لجبازانه سنگر خودشو نگه داشته و حاضر به ترک این سنگر نیست . شما اگه دقت داشتین اولش اینجود نبود به مرور اینجور شد درسته ؟
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
ووواااایییی خدای من ممنونم وقت گذاشتین دقیقا دقیقا همین هست که میگین فقط با یک قلدر طرفم گردن کلفت م ...
حتما بایک روانشناس خیلی خوب و کاربلد مشورت کن و همه بهش بگو خواهشاً احساساتی نرو جلو اگر اصفهانی هستی حتما مشاور خوبی پیدا میکنی
اما راحت از این مسائل بخاطراحساساتت نگذر چون واقعا بعداً اذیت میشی
خدا در سختترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت میکنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمیترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما میپنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم
وقتی خوبه مثل مرد رویایی هست باور کن ولی وقتی بگیرتش کلا دیکتاتوری میشه الان هفته قبل من گفتم ازت نا ...
این مرد زندگی نیست
صادقانه بهت بگم ازین مرداست که اگرم باهاش ازدواج کنی ازوناست که تندی قهر میکنه میره خونه ننش میخوابه
یه مرد عاشق به هیچ عنوان بیست روز بیخبر از عشقش نیست یه جورایی هم میدونه همیشه هستی خیالش راحته
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
بله دقیقا اما در اوایل سر مسایل دیگه ی زورگو بود مثلا میرفتم عیادت مادر بزرگم بیمارستان واضح میگفت ...
اشتباه شما یا همه ما همینه که فکر میکنیم از اول اینجور نبوده در صورتی که از اول همین بوده ولی نمیدونسته شما چقدر آزادی عمل بهش میدین . یک رو بهش دادین ده خواسته ده رو بهش دادین حالا به کمتر از صد راضی نیست .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
دقیقا اوایل میگفتم از دوست داشتن تعصب داره رو رفت آمدم رو پوششم کلا میگم اخلاقش خیلی مرد سالار هست ه ...
هریک ازما رفتارامون در طی سالیان شکل گرفته و سالهایی بیشتر از اونچه گذشته زمان میبره که محیط رفتارهای قبلیمون رو پاک کنه و رفتار جدید جایگزینش کنه، مثلاً من اگر بیست سالمه بیست و پنج سال طول میکشه تا بشم یه ادم دیگه . میتونی اینقدر وقت صبر کنی و سعی و ممارست به خرج بدی ؟