2777
2789
عنوان

زندگی قبلی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 135 پست

ببین من ی سوال دارم میخوام بدونم توهم تجربش کردی یا نه 

اینکه یه مکان هایی میری انگار میشناسی ولی تو واقعیت وجود نداره یا حس پیکنی خیلی دور از خونه خودته و همیشه هم اون مکان ها ظاهر میشی تو خواب چندین بار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ک طولانی میشه .. یه چند بار تجربش کردم، انگار یه چیزی بهم الهام میشد یه تصویر ذهنی میدیدم، یه ...

وای دقیقا چند روز پیش منم خواب دیدم با یه لباس عجیبی مثل جنوبی ها، تو آینه از خودم عکس گرفتم. در واقع اون عکس رو تو خواب دیدم، فرداش یه پیراهن جالب تو لباسهای قدیمی مادرم پیدا کردم رفتم جلو آینه که باهاش عکس بگیرم یهو دیدم عهههههه....همون لباس تن من هست و همون ژست رو گرفتم😱شوکه شدم واقعا... انگار از شب قبل عکسی که فردا قرار بود بگیرم رو بهم نشون دادن🤔😐خیلی عجیب بود حتما شما هم در آینده تو اون لحظه به صحبت با خانم قرار می‌گیرید یهو حس می‌کنید این لحظه رو قبلاً دیدم... 

ببخشید ک طولانی میشه .. یه چند بار تجربش کردم، انگار یه چیزی بهم الهام میشد یه تصویر ذهنی میدیدم، یه ...

🗿🗿👍زیاد درگیرش نشو وگرنه دیوونه میشی من تو بیمارستانی ظاهر شدم نوزادی خودمو دیدم آدمایی رو دیدم رو تخت بالا سرشون روحشون بود یا ترک میکردن جسم رو نمیشناختمشون

یعنی تو زندگی قبلیت دختر بودی؟پس من اشتباه نمی‌کنم که تو زندگی قبلیم پسر بودم

نمیدونم شاید .. ولی خودمو نمیدیدم یا همچین حسی بهم دست نداد شاید یه ادم دیگه ای بودم .. چون اصلا تا به الان تو زندگیم اون ادمایی ک دیدم رو ندیدم و همینطور اون صحنه رو و برام اتفاق نیفتادن .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
وای دقیقا چند روز پیش منم خواب دیدم با یه لباس عجیبی مثل جنوبی ها، تو آینه از خودم عکس گرفتم. در واق ...

عزیزم خواب به این موضوع ربطی نداره این صحنه ها ربطی به خواب ندارن واقعیت هستن 

عزیزم خواب به این موضوع ربطی نداره این صحنه ها ربطی به خواب ندارن واقعیت هستن

هزار بار اینجوری برام پیش اومده و ثبت کردم معمولا برا من بیشتر آینده هست و وقتی میفهمم این همون صحنه آشناست میخاد اتفاقی بیفته وسطاش متوجه میشم مشکل میخواد شروع بشه جلوشو میگیرم

وای دقیقا چند روز پیش منم خواب دیدم با یه لباس عجیبی مثل جنوبی ها، تو آینه از خودم عکس گرفتم. در واق ...

قشنگ درک میکنم چ حسی داشتین .. ولی با جمله اخرتون شدیدا موافقم اینکه میگین احتمالا در اینده اون چیزی رو ک دیدم تو واقعیت هم ببینم 👍احتمالش خیلی هست .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ