2777
2789
عنوان

زندگی قبلی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 135 پست
این چه تاپیكی بود اومدم هم دوست دارم بمونم هم از شبی که همسرم بره شیفت میترسم

دیگه چرا میترسی؟از هیولا حرف نمی‌زنیم که میگیم ما قبلا هم زندگی کردیم تو این دنیا یا بار اولمون؟و قرار بار آخر باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چرا میترسی؟از هیولا حرف نمی‌زنیم که میگیم ما قبلا هم زندگی کردیم تو این دنیا یا بار اولمون؟و قر ...

کلا ترسو هستم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بله قطعا ما زندگی قبلی داشتیم و دوباره هم زندگی میکنیم 

انقدر این چرخه تکرار میشه و انقدر درد میکشیم درس میگیریم تا روح به تکامل و آگاهی برسه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

امکانش هست تعریف کنید؟ ببخشیدا اگه نمیخواید بگید که هیچی❤️🙏🏻

ببخشید ک طولانی میشه .. یه چند بار تجربش کردم، انگار یه چیزی بهم الهام میشد یه تصویر ذهنی میدیدم، یه شب ضربان قلبم انقدر شدید بالا بود ک قشنگ تپش های قلبمو احساس میکردم حال روحیمم اون روزا خوب نبود، انگار ک حمله قلبی بهم دست داده بود یه همچین چیزی .. نفس نمیتونستم بکشم رفتم سمت پنجره سرمو انداختم بیرون ک هوا بخورم چون واقعا انگار داشتم خفه میشدم تو همین حال بودم ک یه چیزایی رو یه خاطراتی تو ذهنم مرور شد درست عین یه فیلم از جلو چشام گذشت الان دقیق یادم نیست ولی یه زن یا یه دختری رو تو اون تصویر ذهنیم دیدم با یه چند نفر دیگه ک دارن باهام صحبت میکن تو یه مکان خاص ک خوب تو خاطرتم‌ نیست الان چون مال چند سال پیشه این قضیه ولی درست شبیه واقعیت بود انگار ک واقعا تجربش کرده بودم قبلا زندگیش کرده بودم اون لحظرو .. انگار اونجا بودم و اون کسایی ک تو ذهنم اومدنو میشناختم .. ولی باورت نمیشه تا ب خودم اومدم دیدم فقط سه یا چهار ثانیه گذشته بود اون تایم ک اندازه نیم ساعت بهم گذشت 😖 چشمام هیچ جارو نمیدید فقط اون صحنه رو با چشمام داشتم میدیدم و انگار فقط جسمم پشت پنجره وایساده بود و روحم جای دیگه بود .. هنوزم گاهی وقتا بهش فکر میکنم میگم یا اتفاقی بوده ک توی گذشته و زندگی قبلیم افتاده یا اتفاقیه ک تو آینده قراره تجربش کنم و یه جوری بهم الهام شده من همچین حسی نسبت بهش دارم ک یه وقتا ذهنمو هنوزم درگیر خودش میکنه 😓

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ببخشید ک طولانی میشه .. یه چند بار تجربش کردم، انگار یه چیزی بهم الهام میشد یه تصویر ذهنی میدیدم، یه ...

یعنی تو زندگی قبلیت دختر بودی؟پس من اشتباه نمی‌کنم که تو زندگی قبلیم پسر بودم