2777
2789

من ندارم نظرشم نداشتم بخرم

بنظرتون کاربردیه؟

مثلا میگم بجاش چیزی بخرم استفاده بشه یه فر خوب بخرم که استفادم زیاده یه همزن حرفه ای بخرم🤔

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم، چون از بین کارای خونه تنها کاری که برام لذتبخشه ظرف شستنه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اگه ازین مدلایی هستی ظرف تو سینک نمیتونی تحمل کنی بعید میدونم بدردت بخوره..برا روز مره باید صبر کنی دو سه روز ظرفات جمع بشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

واقعا کاربردیه من هرشب روشن میکنم 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

دو نفریم و هر دو روز یه بار روشنش میکنم و کارم رو سبک کرده ولی اگه آشپز حرفه‌ای هستی فر بهتره.

هرچیزی رو نمیشه توش گذاشت منجمله ظروف روی و چدن که معمولا برای شیرینی پزی استفاده میشه و قبلشم باید مواد اضافی رو از روی ظرف پاک کنی یعنی وسایل خمیری و... رو نمیشه توش گذاشت.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.