2777
2789

یادم نمیاد بابام منو زده باشه جز یبار زد پشت سرم هیچوقت دست روم بلند نکرد

ولی همیشه ازش میترسم نمیدونم چطور بگم کل بدنم میلرزه

نمیتونم اینو به هیچکس بگم اولین باره به زبون میارم

یادم میاد بچه بودم شاید ۴ ۵ سال بابام یدونه پیکان داشت بهم گفت بیا باهم بریم مغازه برات یچیزی بخرم تو عالم بچگی تو ماشین حس میکردم بابام میخواد منو ببره یجایی بکشه حس میکردم هیچوقت مامانمو نمیبینم

بابام منو نزد ولی داداشمو مامانمو زد دست بزن داشت همین الانشم پاش بیفته مامانمو میزنه

مثلا امشب مامانم رفت هیئت من نرفتم من عقدم میترسیدم با بابام تنها باشم باورتون میشه؟؟ رفتم تو اتاق درو بستم حس میکردم نکنه بابام بیاد واقعا خجالت میکشم اینو بگم میگفتم نکنه بابام بیاد دست درازی کنه بهم بکشم

یه وقتایی پیش میاد مامانم خونه نیست چند روز شوهرم میگه تووبمون پیش بابات ولی نمیتونم بهش بگم من واقعا میترسم با بابام تنها بمونم

هیچوقت دلیلشو نفهمیدم اینگار‌ یچیزی از قدیم تو ذهنمه منو میترسونه

اگر بفهمم یه پدری بچشو کشته تا یک هفته عین مرده میفتم یه گوشه اینگار خودم اینطوری شدم اینگار زخمم سر باز کرده

دعاکنین بمیرم واقعا خستم دعا کنین زودتر از این خونه برم

میشینم با خودم میگم ازدواج ک کردم ساعتایی میام به مامانم سر میزنم بابام نباشه در این حد حس تنفر و ترس دارم بهش

اصلا دستم بهش نمیدم چندسال شده عیدم روبوسی نکردم باهاش حتی سر سفره عقدمم نبوسیدم

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تونم درک کنمعلتش اینه پدرتون محبت رفتاری و کلامی خیلی نداشته و ناخودآگاه براتون مثل غریبه ها شده.

اصلا نداشته حتی مالی مجرد بودم خودم مستقل بودم الانم شوهرم

💍♥️

گلی بخاطر همون دعوای بچگی بوده ک جلو چشم تو اتفاق افتاده .اگه مادرت تا حدودی ازش راضیه تو هم بخاطر مادرت قلبتو صاف کن .این مسائل متاسفانه تو خونه هممون هست و بوده .

بابات دلش نبومده تا الان دست روت بلند کنه، با اینکه میگی دست بزن داره....

باباها دختراشونو خیلی دوستدارن، 

ولی به زبون نمیارن.

خطایی هم از بنده خدا ندیدی‌..

بیشتر خودت وسواس فکری و ذهنی داری،

حالا یا زیاد رمان یا داستان جنایی میخونی ک روت تاثیر وحشتناک گذاشته

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

گلی بخاطر همون دعوای بچگی بوده ک جلو چشم تو اتفاق افتاده .اگه مادرت تا حدودی ازش راضیه تو هم بخاطر م ...

نه نیست فقط از سر اجباره حتی شاهد بودم با چاقو میخواست داداشمو بکشه

💍♥️

اصلا نداشته حتی مالی مجرد بودم خودم مستقل بودم الانم شوهرم

بخاطر همونه 

فک کن الان یه مرد غریب بیاد خونه. باهاش روبوسی می کنی؟نه

فکرای بدی به ذهنت میرسه؟اره

علتش اینه پدر شما به دلیل مشکلاتی که احتمالا خودش در کودکی تحمل کرده شاید مثلا بی محبتی

این رفتار رو تکرار کرده و تصور می کنه اینجوری بهتره. 

دیگه وقتی سن هم بره بالا برای تغییر دیره. 

پدرت که دیگه هیچی

اما شما سعی کن بیشتر بهش محبت کنی و احترام بزاری، کم کم بهتر میشه اوضاع

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بابات دلش نبومده تا الان دست روت بلند کنه، با اینکه میگی دست بزن داره....باباها دختراشونو خیلی دوستد ...

نه اصلا رمان نمیخونم

بابام ادم به شدت ظالمیه اگر به من چیزی نمیگه هم دلیلش اینه من بیشتر زبون دارم نسبت به خواهر بردارم

با اونا هرطور دلش بخواد رفتار میکنه

با منم‌کلامی بحث میکنیما دست بزن بهش اجازشو ندادم

اصلا باهاش حرف نمیزنم فقط یه سلام حتی پیشش هم نمیشینم چون خیلی اذیتم کرد بچه ۱۲ساله بودم بهم تهمت زد

💍♥️

نه نیست فقط از سر اجباره حتی شاهد بودم با چاقو میخواست داداشمو بکشه

اها متوجه شدم پس خیلی ب خودت سخت نگیر عزیز دل احساست بهم ریخته طبیعیه از صحبتایی ک گفتی .انشالله میری سرزندگی خودت دیگه کمتر خونه پدرت میای .

بخاطر همونه فک کن الان یه مرد غریب بیاد خونه. باهاش روبوسی می کنی؟نهفکرای بدی به ذهنت میرسه؟ارهعلتش ...

نمیتونم فقط دوس دارم برم نبینمش همین حس میکنم الانم بمیره هیچ حسی بهش ندارم مریض بشه در حد مرگ حسی ندارم

چون اونم دقیقا همینه

💍♥️

نمیتونم فقط دوس دارم برم نبینمش همین حس میکنم الانم بمیره هیچ حسی بهش ندارم مریض بشه در حد مرگ حسی ن ...

اینا فقط بخاطر اینه که محبت رو ابراز نمی کنید

وگرنه پدره شک نکن دوست داره

به نظرم راهش اینه کم کم یختون رو بشکونید

باور کن بعدش لور دور از جون فوت کن قلبت آتیش میگیره

الان میگی حس نداری، بعدش میفهمی. 

به نظرم یه مشاوره بگیر 

طرفدار حق و عقلانیت💙