2821
2789
عنوان

خبرای بدتر

152 بازدید | 7 پست

امروز مامانم خانواده همسرم رو دیده.

خیلی ناراحت بود.

گفت انقد خوشحال بودن و مادرشوهرت کنار جاریت وایساده بود و دوتایی می‌خندیدن و بچه جاریت رو خواهرشوهرا بغل می‌کردن تا نشون مردم بدن ما با هم خوبیم؛ اون عروسمون بد بوده که طلاقش دادیم.

بهش گفتم غصه نخور...

هنوز خیلی خبرای بدتر باید بشنویم؛

خبر عروسیش... بچه‌دار شدنش... خوشحالی و پیشرفتش...

خیلی باید قوی باشیم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اینا برات خبرای بدیه؟ ینی حق زندگی نداره ؟ عزیزم تو هم برو پی زندگیت . چرا میخوای بشینی ب اون نگ ...

مردی که نزدیک عروسی می‌زنه زیر همه چی و امید یه دختر رو ناامید می‌کنه و تو یه شهر کوچیک آبروی دختر رو می‌بره و هنوز طلاق نداده یکی دیگه رو میاره تو زندگیش... نه... حق زندگی نداره.

مردی که نزدیک عروسی می‌زنه زیر همه چی و امید یه دختر رو ناامید می‌کنه و تو یه شهر کوچیک آبروی دختر ر ...

😔 عزیزم 

بزار زمان بگذره . همه چی درست میشه 

تاپیکهات رو دیدم . اون آدم با کسی نمیتونه یه زندگی راحت داشته باشه 

ولش کن 

خداروشکر زودتر آزاد شدی .درگیر ی زندگی بد با یه بچه نشدی 

مردی که نزدیک عروسی می‌زنه زیر همه چی و امید یه دختر رو ناامید می‌کنه و تو یه شهر کوچیک آبروی دختر ر ...

فراموشش کنن عزیزم بدرک که رفته اگه در حقت ظلم کرده بسپارش به خدا سعی کن خودتو سرگرم کنی حتما تو اینده یه ادم مناسب تر سر راهت قرار می گیره💋

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.