دلسوزه و آدمارو در حد توانش کمک میکنه و دلداری میده
خوش انرژیه و میتونه غماشو پنهون کنه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلیطهکسی جرئت نداره بهش حرف بزنههمه کاراشو تو تنهایی میکنهمن هنوز غیر این ندیدم
مث اینکه معنای قوی بودن براتون اشتباه جا افتاده
هرچی شد که نباید آدم سلیطه بشه و آبرو طرف و ببره
در همین حد ک بتونه از حقش دفاع کنه کافیه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
من مگه گفتم قویم حالامیگم معمولا اینجوری دیدم در اطرافیانمبعدم...الان شرایط یه جوری دریده نباشی، مید ...
منم نگفتم ک گفتم شما قوی ک
منظورم اینه که نیاز نیس سلیطه بازی دربیاره آدم
اینجوری دریده ب حساب میای
تو دعوا از حقت دفاع کنی و حرف حق و بزنی کافیه
فحش هم خوردی در عوضش فحش بده
نیاز نیس خیلی دریده باشه آدم
کسی از همچین دختری خوشش نمیاد
باس شیش دنگ و مچ گیر خوبی باشی و تو لحظه های حساس کنترل رو دست خودت بگیری و نذاری رفتارت از سر احساساتی ک توسط خودت محیط یا دیگران تحریک شده جلو بره،زیاد فکر کن تو هر چیزی و هر کاری ،هر روز یه تایمی بزاردقیق علت رفتارها و حرفاییک در طول روز زدی رو موشکافی کن و ببین علت و.. چی بوده،بعد یمدت هم مهارت شخصیت و رفتار شناسیت رو بقیه بالا میره هم اینک کنترل بهتری روی احساسات خودت داری