2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست
عزمزمه ی سوال ناراحت نشوولی واقعا دندون پزشکی؟آخه سال ۱۴۰۰ تاپیک زدی با رتبه ۹۰۰۰ منطقه ی یک فرهنگیا ...

خیلیییی باحالید بخدا😂 خوشحالم مردم دیگ مثل قدیم زود باور نیسن دمت گرم 😂😂😂😂

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

عزیزم الان دندانپزشکی خیلی خیلی اشباع شده ! تعداد دانشکده های دندانپزشکی و دانشجویان هر ورودی خیلی ز ...

حتی بینایی سنجی هم خوبه به نظرم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه اسی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16483792&slug=حضرت-عباس-عحاجت-دارا-و-اونایی-که-از-همه-جا-قطع-امید-کردن-بیان&postId=387044814

اگه حاجت داری اینجا به نیت قمر بنی هاشم 16 هزار صلوات گفته شده اگه توهم خواستی ملحق شو💐

خیلیییی باحالید بخدا😂 خوشحالم مردم دیگ مثل قدیم زود باور نیسن دمت گرم 😂😂😂😂

من رفتم چک کردم سنشون بالاتره از30هست ولی فکر نکنم دروغ بگن احتمالا، چون تاپیکای همون موقعشونم گفتن دانشجوی دندون هستن

ببخشید ولی همه خیلیا گفتن تاپیکت فیکه 

رفتم تاپیکات بررسی کردم 

به یه نکته ایی کسی ندیده اشاره کنم اینکه تویه تاپیکش گفته مهندسی مکانیک خونده بعدکنکورمجددداده برادندونپزشکی سنشم گفته متولد۶۷هس  اگه باکارشناسی که داره دندون خونده ۴ساله نپوم میشه 

سوالاتیم که پرسیده توتاپیکاش راجب رتبه۹۰۰۰فرهنگیان و هنرستان گرافیک بچه ۴سال و... تواینامن ندیدم خودش مخاطب قراربده ممکنه براکسی پرسیده باشه درکنارش تاپیکای دیگش هست که ازسختیای راهش و خوابگاهش سقطاش وحاملگیش گفته  ودراخرباردارشده و همون ایام دفاع کرده و بعدم زایمان 

اینجا تاپیکافیک زیادهست ولی راحت هرکسی قضاوت نکنید

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
ببخشید ولی همه خیلیا گفتن تاپیکت فیکه رفتم تاپیکات بررسی کردم به یه نکته ایی کسی ندیده اشاره کنم ای ...

دقیقا تاپیکاشون رو من خوندم و هیچ ناهنماهنگی نبود که میگن دروغ میگه،من حقوق دقیق دندونپزشکارو نمیدونم ولی شاید اینو اغراق کردن آخه توی طرح که قطعا اینقدر حقوق نمیدن ایشونم نگفته اینقدر حقوق میگیره گفته درآمدش اینقدره از کار کردنش تو کلینیک،شاید کارش خیلی خوبه مشتری زیاد داره یا کار زیبایی یا ایمپلنت خیلی معروف شده تخصصی انجام میده فقط که درآمدش زیاده،من تو فکر افتادم اگه واقعا اینقدر درآمد داره دندون از اول کنکور بدم:)

این بخاطر این میترسه و میخاد تاپیکش پاک شه چون دروغ گفته🤣🤣چندین سال پیش تاپیک زده برا ارشد روانشنا ...

اصلا کدوم زنی حقوقش و میریزه واسه شوهرش ،اونم زنهای باهوش ایرانی..🤣🤣🤣🤣طرف وقتی تاپیک دروغ میزنه ،فک نمیکنه یه عده باهوش سوتی هاش و میگیرن تو تاپیکای قبلش 🤣🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اسی توی این عکس کدوم دندون مشکل داره کدوم جهت هست مشکلش چیه بیمار بالغه یا خیر فک بالاس یا پایین راس ...

خدایی فک میکنین یه دندونپزشک میاد تو نی نی سایت عضو میشه و تاپیک میزنه 🤣🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اصلا کدوم زنی حقوقش و میریزه واسه شوهرش ،اونم زنهای باهوش ایرانی..🤣🤣🤣🤣طرف وقتی تاپیک دروغ میزنه ...

یکی از دوستانمون دندون پزشکه

وقت سرخاروندن نداره ‌‌‌....

اصلا نمیدونه نی نی سایت چیه بنده خدا😂

جواب تلفن هاشو یکی درمیون میده

همیشه ی خدا مطب 

اینا بیکار هستن تاپیک فیک میزنن 

ملت رو سرکار میزارن🙁🙁🙁🙁

حق الناسه 

به حق این شب عزیز که اگه دروغه

کارماشو پس بده ‌.