2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست

بابا طرف کاربریش خیلی قدیمی بنظر من ک دروغ نمیگه چرا براتون دور از انتظاره 

طرف داره میگه دو شیفت کار میکنه حالا خوبه سیصد ن ولی قطعا درآمدش بالاست و از شوهرش بیشتره 

اما بابت کاربریش من خیلی حساسم اکثر تاپیکا رو هم خوندم واقعا ایشون دانشجو بودن و بچه هم نداشتن خیلی از تاپیکاش سوال در مورد کسی دیگه بوده

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کاربر کلا ۱۹سالشه با شوهرش فرار کرده من قشنگ یادمه چندوقت پیش تاپیک زده بود داداشم دندون پزشکی م ...

کاربر فیک تا دلت بخواد داریم ولی ایشون خیلی قدیمیه یعنی اونی ک‌میگی ۱۹ سالشع اون موقع ک این کاربری زده ۱۳/۱۴ ساله بوده 

بابا طرف کاربریش خیلی قدیمی بنظر من ک دروغ نمیگه چرا براتون دور از انتظاره طرف داره میگه دو شیفت کار ...

چون تاپیکای حاشیه دارش به لطف بچه ها ترکیده درضمن فقط کسایی که تو این حیطه ان میفهمن اولا طرح حقوقش آخرش میشه 40 که اونم نمیدن ها و طرح کلا به روستاهای دورافتاده میدن دم خونه تون‌ نمیری طرح ،درضمن طرح دو‌سال هست ایشون 6ماه پیش تازه پایان نامه شو داده و باید بری تو سایت ثبت نام کنی ببینی کی نوبتت میشه بری طرح این طور نیس که فردای پایان نامه بری طرح که حتی اگه هم بره الان فقط 6ماه رغته و یک سال و نیمش مونده و میگه 6ماه به خاطر بچه اش کسری خورده و ماه آخرش در حالی که هنوز یک سال هم باز از طرحش مونده و کسی به دندان پزشک طرحی تو کلینیک ها پول زیاد نمیده چون غیر قانونی داره کار میکنه فوقش عصب کشی انجام میده نه کارای سنگین😐

چون تاپیکای حاشیه دارش به لطف بچه ها ترکیده درضمن فقط کسایی که تو این حیطه ان میفهمن اولا طرح حقوقش ...

من خودم دانشجو دندونم کاملا خبر دارم ولی خب میگم من کاری با درآمدش ندارم شایذ اونو خیلی زیاد گفته ک قطعا همینطوره 

ولی بنظر نمیاد کاربریش کلا فیک باشه منظور من اینه 

من خودم دانشجو دندونم کاملا خبر دارم ولی خب میگم من کاری با درآمدش ندارم شایذ اونو خیلی زیاد گفته ک ...

چون تاپیکاش پاک شده یه تاپیکش میگفت داداشش دندون پزشکه اینم میخواد دندون بخونه ولی باباش و شوهرش پول ندارن و اجازه نمیدن دیگه تابلو تر از این و ایشون حتی نمیدونه طرح دو‌ساله

چون تاپیکای حاشیه دارش به لطف بچه ها ترکیده درضمن فقط کسایی که تو این حیطه ان میفهمن اولا طرح حقوقش ...

منظورم این بود ک میان میگن فلان سال بچه چهار ساله داشته این چیزاست گ دارن اشتباه می‌کنن چون معلومه ایشون تازه بچه دار شده

چون تاپیکاش پاک شده یه تاپیکش میگفت داداشش دندون پزشکه اینم میخواد دندون بخونه ولی باباش و شوهرش پول ...

من این تاپیک یادمه ولی کابریش اصلا یادم نمیاد اگه اینجوریه ک حق با شماست 

چقدر بیکاری واسه پربازدید شدن داستان سرهم میکنی مگه اینجا کسی کسیو میشناسه انقدر دروغ میگی کسی که دندانپزشک نباشه هم حتی میدونه چه مسکنی برای دندون درد خوبه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

چون تاپیکاش پاک شده یه تاپیکش میگفت داداشش دندون پزشکه اینم میخواد دندون بخونه ولی باباش و شوهرش پول ...

نه اون یه کاربر دیگه بود فکر کنم. شوهرشم معلم بود. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ذات کاربر فیک😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗