2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی توی این عکس کدوم دندون مشکل داره کدوم جهت هست مشکلش چیه بیمار بالغه یا خیر فک بالاس یا پایین راس ...

ببین من خودم اخلاقم مثل توعه دمت گرم 

آدم های دروغگو رو باید ی چیز داغ فرو کرد 

مرسی که ضایعش میکنی 

خدا بهت برکت بده 

سوال بعدی اینکه فرایند داغ توی دندانپزشکی چیه با چه ابزاری این کارو میکنن و چه اسمی داره و الان جایگ ...

خب جان دلم میره گوگل یا هوش مصنوعی میپرسه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مآهی ۸۰۰ ؟؟پزشک عمومی یا دندانپزشک ؟

دندانپزشک عمومی  بله ولی میگم 20 سال سابقع کار داره تازه این درامد ماهای عادیشه شب عید حدود یک دراورد یک وقتایی توی یه شیفت 70/80 درمیارن

ن پزشک عمومی فکر نکنم انقدرا دربیاره

حیوان مورد علاقم: اکسم

بله منم تعجب کردم نه پزشک عمومی به صدم نمیرسه بازم مرسی ازت

همون نمیدونم اونوقت چرا همه عشق پزشکی اوردن دارن در حالیکه دندون خیلی خیلی درامدش بهتره البته اگر کارت تمیزباشه

همون نمیدونم اونوقت چرا همه عشق پزشکی اوردن دارن در حالیکه دندون خیلی خیلی درامدش بهتره البته اگر کا ...

تخصص های پزشکی حقوقش چندین برابر دندان هست و اینو‌همه میدونن و همه برای تخصص پزشکی رو‌انتخاب میکنن کمتر کسی به عمومی راضیه و البته همون عمومی ها هم از طریقکار های زیبایی بازم حقوقشون بیشتر از دندان هست 

تخصص های پزشکی حقوقش چندین برابر دندان هست و اینو‌همه میدونن و همه برای تخصص پزشکی رو‌انتخاب میکنن ک ...

اره اینایی ک میگی درست ولی خود عمومی به تنهایی درامد انچنانی نداره 

اره اینایی ک میگی درست ولی خود عمومی به تنهایی درامد انچنانی نداره

آره ولی دندان های عمومی هم حتما درامد بالایی ندارن خیلی زمان میبره که به درامد مطلوب برسن مخصوصا تو‌شهر های بزرگ و هزینه های وسایل دندان هم بالاس و باید جذب مشتری کنن ولی دکترا هم میتونن تو‌مطب کار کنن هم کلینیک هم بیمارستان و نیاز ندارن جذب مشتری کنن سختی کارشون هم کمتر ولی در کل دلیل انتخاب پزشکی نسبت به دندان اینه که از قدیم کلا پزشک ها یه جایگاه خاص دارن و‌پزشکی خیلی رشته گسترده ای هست و هزاران تخصص داره و میتونن کار های متنوعی انجام بدن مثل همین کلینیک های زیبایی ،ترک اعتیاد و... ولی دندان کلا رشته محدودیه