2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9840 بازدید | 255 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خوش بحالتون چقدر درآمدتون زیادههههههه

نه عزیزم من دستیار دندانپزشکم اون درامد بالایی ک شما فکر میکنی ندارم ولی درامد دندون پزشک ها بله خوبه مثلا پزشک عمومی با سابقه بیست ساله داریم ماهی 800 درامدشه متخصص جراح لثه و ایمپلنت ماهی 1 و نیم درامدشه متخصص درمان ریشه داریم ماهی 400  درامدشع متخصصین اطفال اعصاب زیادی میزارن ولی درامدشون 500 اینا هست ولی بقیع دندونپزشک عمومیا ک تازه کار هستن همون 100 150 نهایت دربیارن ضمن اینکه مواد مصرفی واقعا هزینه هاش بالاس 

حیوان مورد علاقم: اکسم

اره مطب نزد نشسته برای تخصص میخونه

خیلی خوبه واقعا عمومی موندن هدر دادن عمره البته خیلی از عمومیا ک همون عمومی هم از سرشون زیاده نمیدونم چطور پاس شدن انقد کارشون بده

تخصص هدفش چیه؟ 

این بخاطر این میترسه و میخاد تاپیکش پاک شه چون دروغ گفته🤣🤣چندین سال پیش تاپیک زده برا ارشد روانشنا ...

چقدر خوشحالم 

این تاپیکارو اصلا نمیخونم 🫠

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
خیلی خوبه واقعا عمومی موندن هدر دادن عمره البته خیلی از عمومیا ک همون عمومی هم از سرشون زیاده نمیدون ...

واقعا هم خیلی از عمومی ها از سرشون زیاده

یعنی یکی از دوستاش مطب زده بود رفته بود اونجا میگفت اصلا بهداشتشو که درست رعایت نمیکنه و یه سری کارا هم برای مریض انجام نمیده که مریض مجبور بشه دوباره بیاد در صورتی که کارش با یه جلسه حل میشده

واقعیتش میگه که یا جراحی یا هیچی

مامانم میگه خب هدفت رو بذار یه چیز دیگه میگه نه من به جراحی فقط علاقه دارم  

واقعا هم خیلی از عمومی ها از سرشون زیادهیعنی یکی از دوستاش مطب زده بود رفته بود اونجا میگفت اصلا بهد ...

درامدش خیلی خوبه جراحی

بعد جراحی فک و صورت میتونه علاوه بر ایمپلنت رینو پلاستی هم انجام بده بنظر منم نسبت ب بقیه شاخه ها راحت تر و متنوع تره ارتودنسی هم درامد خوبی داره ولی یه بیمار تو مخی نصیبت بشه بخای به مدت دوسال هرماه ببینیش خیلیییی اعصاب میخاد ایشالا ک قبول میشه

درامدش خیلی خوبه جراحیبعد جراحی فک و صورت میتونه علاوه بر ایمپلنت رینو پلاستی هم انجام بده بنظر منم ...

دیگه مرغش یه پا داره  

مرسی عزیزم توهم ایشالا موفق باشی همیشه