2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست
کار خوبی میکنن ، پاک نمیکنندروغ بمونه ، کاربرا ببینن و‌یادشون بمونهمن شوهرم دندون پزشکهدقیقا تو حدود ...

جسارت نباشه

اگه دوس داشتین پاسخ بدین. درآمد یه دندون پزشک عمومی که طرحی نباشه، سابقه کارشم زیر ۵ سال باشه و مطب خودشم داشته باشه ماهانه حدودا چقدره؟

خاستم بگم با چ رویی شوهرتم قبول میکنه ک حقوقتو بریزی براش؟؟؟ اشتباه میکنی میریزی ...اگ ب گردش حساب میخاد وام برداره ک خپدت وام برداری بهتره خونه هم ب اسم خودت کن ..‌ایندفه حقوق دادن .مثلا اگ همیشه نصف پولتو میریختی  ایندفه کمترشو بریز ببین مثلا اعتراضی چیزی میکنه ...درهرصورت کارت اشتباست .مخصوصا ک خونه هم ب نام خودش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشیا خیلی ساده ای خیلی

یچه کوچیک میزاری خونه مادرشوهر و مامان خودت، بعد میری سرکار به شوهرت پول میدی احساس خوشبختی هم داری سرویس میدی

بشین مادریتو کن

من فکر میکردم منم خیلی سادم تو دست منم از پشت بستی

این بخاطر این میترسه و میخاد تاپیکش پاک شه چون دروغ گفته🤣🤣چندین سال پیش تاپیک زده برا ارشد روانشنا ...

ایشون کاربر قدیمی هستن.من مشکلی تو تاپیکاش ندیدم.فقط نباید به عنوان تاپیک نگاه کرد.تو تاپیک روانشناسی،گفتن که برای دوستشون پرسیدن نه خودش.

چه جوری سال ۹۹ بچه ت دندون درد داشته نمیدونستی چه مسکنی بدی؟؟ولی الان دندانپزشکی ۳۰۰ میلیون هم حقوقت ...

ایشون اون موقع اصلا بچه نداشتن و برای کسی سوال پرسیده بودن حداقل اگر تاپیکی تیترش رو میخونین واردش شید برید چن تا کامنتا رو بخونین

برای کسی هم پرسیده باشن یعنی دانشجوی دندانپزشکی جواب اون سوال رو نمیدونسته ؟

سال ۴۰۳ درسشون تموم شده 

ینی ورودی ۹۷ بودن اگه راست بگن

تا سال ۹۹ ک هنوز علوم پایه‌ان، اطلاعات زیادی ندارن

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )