2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بیمارستان ممکنه سنک باشه دردش یکدفعه شدید بشه

درد استخوان بالای لگن سمت چپ میتونه از سنگ کلیه باشه ؟ بانشستن بدتر میشه باخوابیدن خیلی بهتره

لایک نکنید .توروخدا 
درد استخوان بالای لگن سمت چپ میتونه از سنگ کلیه باشه ؟ بانشستن بدتر میشه باخوابیدن خیلی بهتره

با خوابیدن برا من بدتر میشه با راه رفتن بهتره میشه 

عفونت محتمل تره سابقه سنگ داری؟ خود استخوان درد میکنه یا درد شکمیه؟ دور ناف میپیچه؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

عزیزم من مشکل شما رو داشتم درد تا رون پام می نداخت 

پزشک بیهوشی که طب سنتی هم خونده بود بهم گفت اگر قند نداری.  یک خربزه سالم شیرین بزرگ. یک جا بخور. خدا رو شکر خوب شدم  چند بار اول ادرارم تیره بود 

در کل خربزه کلیه و مثانه رو شستشو می ده  

عفونت محتمل تره سابقه سنگ داری؟ خود استخوان درد میکنه یا درد شکمیه؟ دور ناف میپیچه؟

سابقه سنگ ندارم نه شکمم درد میکنه که از پهلو به زیر شکمم میزنه

خود استخوانه گاهی میخوره به پشتی دردش کاملا حس میشه .سالها قبل استخوان خاجیم ضربه خورد و یکسال درد د ...

ممکنه بخاطر فشار کار باشه و اگه خود استخوانه و درد شکمی نیست بخاطر ضربه و تروما یا آسیب سابق ممکنه فشار آوردی اینطوری شده

اگه درد شدیده زنگ بزن ۱۱۵ راهنمایی بگیر چون کامل ازت سوال میپرسن شرح حال میدی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم