2777
2789

رمان کتاب میخونم یه مدت رمان زرد میخوندم واقعا اون دوران خیلی مزخرف بود ولی آغوش سرخ رو دوست داشتم بین رمان هایی که خوندم و با رمان گاهی از پشت خنجر مقزند فکر کنم دیگهدهمگی مزخرف بودن

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضاح ترینش قرعه بنام سه نفر بود که انقدررر بچگونه بود و موضوع نداشت و خزو خیل بود رغبت نکردم حتی کامل بخونمش!

و یکی از قشنگ تریناییم که خوندم شیطان یا فرشته اثر نیلوفر قائمی فر بود

قشنگتریناش:

ادبیات فارسی

سال بلوا

سمفونی مردگان

چشمهایش*نخون*

روسیه

اناکارنینا

برادران کارامازوف

شب های روشن*نخون*

کلمبیا

عشق در زمان وبا

صدسال تنهایی

پرتغال

کوری

آمریکا

گتسبی بزرگ

خشم و هیاهو

فرانسه

طاعون

انگلیس

قلعه ب حیوانات

۱۹۸۴

غرور و تعصب

بلندی های بادگیر

فرانسه

ژرمینال

افتضاح تریناش جا نمیشه

نمی دونم خیلی کتاب قشنگ هست الان یادم نمی یاد

فقط کف خیابون ۱ یادمه الان کتاب ایرانی هست اگه یه چیزی مثل سریال خونه امن دیدی و دوست داشتی بخونش من تیکه آخر این کتاب خیلی گریه کردم یادمه قشنگ بود

کلبه عمو تام هم قشنگ کلا رمان اجتماعی که بر اساس واقعیت باشه دوست دارم فانتزی و تخیلی خوشم نمی یاد زیاد ولی هری پاتر کتابش خداس 

سخت نگیر بخون هرچی دستت آمد

قشنگتریناش:ادبیات فارسیسال بلواسمفونی مردگانچشمهایش*نخون*روسیهاناکارنینابرادران کارامازوفشب های روشن ...

افتضاح تریناش:

چشمهایش

یاد او

دختری که رهایش کردی

من پیش از تو

ما تمامش میکنیم

ما شروعش میکنیم

جایی که خرچنگ ها اواز میخوانند

قشنگتریناش:ادبیات فارسیسال بلواسمفونی مردگانچشمهایش*نخون*روسیهاناکارنینابرادران کارامازوفشب های روشن ...

اینا خیلی معروف و بعضیا شون قشنگه ولی مثلا به نظر من صد سال تنهایی خیلی قشنگ نبود آخه خیلی تعریف شو شنیده بودم کالب در بعضی مواقع سلیقه ایه

اینا خیلی معروف و بعضیا شون قشنگه ولی مثلا به نظر من صد سال تنهایی خیلی قشنگ نبود آخه خیلی تعریف شو ...

نام کاربریم اسم نویسنده صدسال تنهایی هستش درواقع.

به نظرم کارکتر ها خیلی ظریف بودن و هرکارکتری معنای خاص خودش رو داشت،طوری که هرکارکتر رو حذف میکردی کتاب معنای خودش رو از دست میداد.درکل کتاب مورد علاقم بعد از چندین سال همچنان صدسال تنهایی هستش،گابو به خاطر این کتاب جایزه نوبل برده.

مزخرف ترین رمانی که خوندم رمان هفت سال در میان زنان وحشی آمازون تازه نویسنده اول کتاب مدعی که همش واقعیه 😆😆از مارها ادم خوار و هیولاهاش بگذریم این یارو امریکاییه انقدر خودشیفته است تمام زنادنبالش بودن انقدر این یارو خاطرخواه داره یوزارسیف نداشت خلاصه که فیلم هندی جلوش سوتفاهمه🤣🤣🤣 از این که بگذریم قشنگترین ها بادبادکباز قلعه حیوانات کوری سمفونی مردگان پدر ان دیگری فرار از اردوگاه ۱۴ البته اخری رمان نیست زندگی نامه شین بلین تنها ادمی که در اردوگاه کار کره شمالی متولد شد و تونست از اونجا فرارکنه  باورتون میشه این ادم درکی از ازادی نداشته و انگیزه اش برای فرار غذا بوده 

نام کاربریم اسم نویسنده صدسال تنهایی هستش درواقع.به نظرم کارکتر ها خیلی ظریف بودن و هرکارکتری معنای ...

نه نمی گم کتاب بدیه 

کتاب جالبی بود چون همین چند وقت پیش تمومش کردم خودم ولی به نظر من اونقدر اثر منحصر به فردی نبود سلیقه اس دیگه 

نام کاربریم اسم نویسنده صدسال تنهایی هستش درواقع.به نظرم کارکتر ها خیلی ظریف بودن و هرکارکتری معنای ...

مارکز کاراش روح دارع کلا

تو خوزه ها رو دوس داشتی بوئندیاها؟😁

ماشالا

یک عدد رمان خون اصیل

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

2790
2778
2791
2779
2792