2777
2789
دختری که رها کردی ک قشنگ بود مخصوصا زمان قدیمش

کارکتراش سطحی بودن به نظرم،دیالوگ و سناریوش هم ضعیف بود،شاید اگر دیالوگاش قوی تر میبود کتاب بهتری میشد.در کل نظره،من طبق کتابهایی که خوندم معتقدم کتاب خوبی نیست.معتقدم اثار جوجو مویز و کالین هوور که توسط اینستا و تیک تاک ترند میشن ضعیفن.

نه نمی گم کتاب بدیه کتاب جالبی بود چون همین چند وقت پیش تمومش کردم خودم ولی به نظر من اونقدر اثر منح ...

درکش به دلیل طولانی مدت بودن سیر ماجرا و تعداد اسامی یکسان سخته.شاید اگر خوندن اثار گابو رو با کتاب دیگری شروع میکردید دوستش داشتید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کارکتراش سطحی بودن به نظرم،دیالوگ و سناریوش هم ضعیف بود،شاید اگر دیالوگاش قوی تر میبود کتاب بهتری می ...

من زمان جنگو دوس،داشتم

شخصیت زن خیلی جسور بود خوشم میومد 

اون سروانی ک عاشقش شده بود 

عشق و جدیت و جنگ و کشمکش فکری 

خیلی فضای گرم و صمیمی داش تو دل انجماد جنگ

زمان حالشو دوس نداشتم بدم میومد

ولی زمان جنگش قشنگ بود 

کالین هوور و قبول دارم کاراش چرته

جوجو مویز هم تا حدودی خوبه

اونم میگم فقط بخاطر بخش جنگ اون کتابه

مارکز کاراش روح دارع کلاتو خوزه ها رو دوس داشتی بوئندیاها؟😁

خوزه ارکادیو بوئندیا

خوزه اورلیانو بوئندیا

اورسولا

ملکیادس

اون مرده که خوزه ارکادیو قبل از رفتن به ماکوندو با نیزه کشتش

همشونم دوست داشتم

اما بیشتر از همه اورلیانو رو دوست داشتم،به نظرم اسوه ی تنهایی بود،اونجایی که۱۷تا پسراش مردن خیلی براش گریه کردم

خوزه ارکادیو بوئندیاخوزه اورلیانو بوئندیااورسولاملکیادساون مرده که خوزه ارکادیو قبل از رفتن به ماکون ...

اورلیانوها کلا افسرده میشدن و تو فکر و غرق در گذشته سراخرم فراموشی میگرفتن

اکاردیوها هم خوش گذرون و اهل تفریح برعکسش

اورسلا رو از همه بیشتر دوست داشتم

یادش بخیر انقد رمانش دوست داشتم تموم شد گریم گرف

من زمان جنگو دوس،داشتمشخصیت زن خیلی جسور بود خوشم میومد اون سروانی ک عاشقش شده بود عشق و جدیت و جنگ ...

منم فقط قسمت جنگ رو خوندم،انگار زمان جنگ و زمان حال رو دو نویسنده کاملا متفاوت از هم نوشتن.خیلی فضاش خشک و تکراری بود،همش درحال توصیف جنگ و سربازای روس(اگر درست بگم)بود که به رستورانشون میومدن.من خیلی وقت پیش خوندم فکر کنم۳_۴سال پیش

شاید دوست دارم هنه این اثر رو درک کنند و ازش لذت ببرن.

نمی دونم شاید باید یه دور دیگه بخونمش

به اثر توهین نکردم اتفاقا حزب آزادی خواه و محافظه کار کتابو با شرایط سیاسی دنیا هم تطبیق دادم فضا کتاب نقد سیاسی گونه ای داشت در پس پرده کتاب داشت می کوبید 

منم فقط قسمت جنگ رو خوندم،انگار زمان جنگ و زمان حال رو دو نویسنده کاملا متفاوت از هم نوشتن.خیلی فضاش ...

فک کنم آلمانی بودن

چه جالب چقدر سلیقه ها فرق دلرع 

برا من همون زمان جنگش جذاب بود

اورلیانوها کلا افسرده میشدن و تو فکر و غرق در گذشته سراخرم فراموشی میگرفتناکاردیوها هم خوش گذرون و ا ...

اونجا که خوزه ارکادیو رو به درخت بستن و به جنون رسیده بود خیلی بستن تا زمان مرگش خیلی بهم سخت گذشت،انگار غم خوزه نه تنها اون بخش از کتاب بلکه روی زندگی من هم اثر گذاشته بود.

برای مرگ ملکیادس هم غمگین شدم

اونجا که خوزه ارکادیو رو به درخت بستن و به جنون رسیده بود خیلی بستن تا زمان مرگش خیلی بهم سخت گذشت،ا ...

من بیشتر یاد کسایی گفتم که پدر و مادر شانون می برن خانه سالمندان

واقعا این رفتار حقش نبود که بخوان دم مرگ باز به زور بیارنش خونه مرد خوبی بود

اونجا که خوزه ارکادیو رو به درخت بستن و به جنون رسیده بود خیلی بستن تا زمان مرگش خیلی بهم سخت گذشت،ا ...

اینارو یادم نمیاد 

فقط یه کاراکتری برام حالب بود دختر خیییلی خوشگلی بود لخت تو خونه پر از سرباز میدوید براش مهم نبود سراخرم از بس دل پاک بود یروز رفت به آسمون 😂😂😂

خدایی چطور به ذهنش می‌رسید اینارو

سریالشم ساختن دیدی؟

2790
2778
2791
2779
2792