2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معدل منظورم نیست

میدونم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بله عربی و زیست و زبان به شدت بد تصحیح شده

ولی بازم نمره بالای ۱۷ طبیعیه من زبانم ۱۹ شد و زیستم ۱۸

هر چقدم بد تصحیح کنن خب بازم بالای ۱۷ طبیعیه اینجا حتی بچه ها عکس کارنامه شونم گذاشتن اگه دیده باشید همین عربی زیست خیلیا بالای ۱۷ شده بودن

بالای ۱۸ شدن میشه گفت سخته ولی بالای ۱۷ نه هر چقدم بد تصحیح کنن

درسته سخت بود اما خیلیا نمرات بالایی گرفتم برای همین گرفتم ترازدهی شاید بالا نباشه

خیر اینطور نیست امارتون اشتباهه اتفاقا تراز بهتر از ۴۰۳ میشه

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

ولی بازم نمره بالای ۱۷ طبیعیه من زبانم ۱۹ شد و زیستم ۱۸هر چقدم بد تصحیح کنن خب بازم بالای ۱۷ طبیعیه ...

آره درسته واقعا. میدونم میانگین کشور پایینه اما اینکه بگیم نمره بالا هم نیست غلطه 

ولی بازم نمره بالای ۱۷ طبیعیه من زبانم ۱۹ شد و زیستم ۱۸هر چقدم بد تصحیح کنن خب بازم بالای ۱۷ طبیعیه ...

عزیزم اینجا مجازیه ادمی که نمرش بده کارنامش منتشر نمیکنه شما ده تا کارنامه خوب دیدی ولی ۹۹۹تای بدو تو مجازی نمیبینی مورد داشتیم طرف کارنامه فیک پارسالشو منتشر کرده

دندون رو جیگر بزار هنوز نه ترازدهی مشخصه نه امار عملکرد ولی در کل گفته شده تراز بهتر از ۴۰۳ است

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

عزیزم اینجا مجازیه ادمی که نمرش بده کارنامش منتشر نمیکنه شما ده تا کارنامه خوب دیدی ولی ۹۹۹تای بدو ت ...

امیدوارم اینطوری باشه و تراز بهتر بده واقعا من امیدم به این معدله🥲