2777
2789
عنوان

New version 🍃🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
عزیزم من از لحاظ درسی موفق نشدم دیپلم دارمولی اومدم ارایشگری یاد گرفتم سر کار رفتم ...بعد اینکه تو ز ...

دیگه هر کسی استعدادی داره دیگه استعداد تو تو آرایش برای منم درسم واقعا 

ممنون ایشالا منم برسم بهشون ی روزی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله خواهرم..بدون هیچ عمل زیبایی.یکهو چنان تغییر کرد که زیباییش زبانزده کل فامیلو محلمونه خیلی خواستگار داره..

اینم بگم خواهرم سه سال پشت کنکور بود اما اصلا ناامید نشد.باشگاه رفت.هر روز روتین پوستیو.نخ دندانو..خوندن سوره ملک و واقعه تو شب.حتی قد خواهرم 140 بود تو اواخر دبیرستان ولی الان قدش 165.و گوش دادن به سابلمینال از یه منبع معتبر و تخلیه انرژی منفی با از بین بردن طلسمش

درود بر تو و افرین به ارادت موفق باشی همیشه

قربونتون برم عزیزم الهی شکر این ها همه از لطف خداست

یک دوره شرکت کردم حالم رو خیلی خوب کرد پادکست گوش میدم کتاب میخونم خیلی ب خودم میرسم

تنهاام و خیچ رابطه عاطفی دوست ندارم داشته باشم

دیگه هر کسی استعدادی داره دیگه استعداد تو تو آرایش برای منم درسم واقعا ممنون ایشالا منم برسم بهشون ی ...

انشاالله تلاش کن میرسی

بله قطعا درس اما یکم سخته خیلی البته من ترجیح نمیدم درس رو حتی پشیمونم چرا سه سال دبیرستان انقدر زجه زدم میتونستم برم فنی حرفه ای و طراحی و حسابداری این ها حیف وقتم و مخم