2777
2789
عنوان

New version 🍃🌱

253 بازدید | 36 پست

کسی بوده اطرافیانتون یا خودتون یا دوستان ببینید که چقدر تغییر کرده 

چقدر بهتر شده 

لاغر کرده درسش بهتر شده پیشرفت کرده ؟ 

ب نظرتون چیکار کرده از منجلاب زندگی قبلی اومده بیرون 

من سه ساله تو یه باتلاقی گیر کردم 

امسالم دامن گیرم شد و کنکور قبول نشدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم نمونش هیچی نداشتم به هرچی خواستم رسیدم هرچیزی که شاید بعضی چیزها ارزو بود ولی بهش رسیدم

چجوری 

چطوری خودتو تغییر دادی 

چجوری وقتی پیشرفت و قبولی بقیه رو دیدی تو سرخوردی ولی تونستی موفق شی ؟

یه همکلاسی داشتم پایه اول و دوم دبیرستان درسش افتضاح بود، اکثرا تجدید میاورد، سال سوم دبیرستان شد دانش آموز ممتاز!!!  اصلا همه انگشت به دهن مونده بودیم، در نهایت هم رشته ادبیات در یه دانشگاه دولتی بسیار خوب قبول شد.

چجوری چطوری خودتو تغییر دادی چجوری وقتی پیشرفت و قبولی بقیه رو دیدی تو سرخوردی ولی تونستی موفق شی ؟

عزیزم من از لحاظ درسی موفق نشدم دیپلم دارم

ولی اومدم ارایشگری یاد گرفتم سر کار رفتم ...بعد اینکه تو زندگیم یه شکست بزرگ خوردم طلاق بعد طلاقم خیلب خوب شدم

به ظاهر استایل لباسم خیلی میرسم یک سری چیزها ارزوم بود مثل عمل بینی کامپوزیت دندون داشتن ماشین

به همشون رسیدم

برنامم اینه بکشم بیرون خودم روسخته ولی نباید نا امید شد 💔

منم 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز