2777
2789

معرفی شدیم توسط بزرگترا 

برا اولین همو دیدیم بیرون 

ظاهراً معیار هامون به هم می‌خورد 

وسط حرفاش ازم پرسید تا اینجا نظرت چیه ؟ دوستداری ادامه پیدا کنه این ارتباط ؟ منم گفتم من فعلا نمیتونم هیچ نظری بدم واقعا. و همین سوال خودشو از خودش پرسیدم اونم گفت فعلا نمیتونم چیزی بگم. بعد گفت اگ بازم صحبتی چیزی داشتی میتونی از طریق خواهرم که شمارشو داری ازم بپرسی. منم گفتم ندارم صحبتی همینقدر اکتفا می‌کنه. 

و تموم کردم بحثو.

بعد ک رفت خونه درومد به خانوادش گفت دختره چقد خوشگلتر از عکسشه انگار عملیه قیافش برام قابل هضم نیست زیباییش و گفت باید فک کنم نظری نداد دیگه. درخواست شمارمم کرد از خواهرش ولی بهش نداد گفت دختر راضی نیست.

روز بعدش خواهرش ازش نظرشو پرسید جواب داد که صبر کن باید خانواده دختره رو بشناسنم و اسم و اطلاعات پدر و مادرمو گرفت. و درومد به خواهرش گفت از رفتار و حرفایی دختره مشخصه که زن زندگیه.

بچها ظاهراً این الان داره راجبم تحقیقات می‌کنه. درسته؟؟ 

نمی‌دونم ازم خوشش آمده یا نه ؟ 

استرس دارم خیلی.

به دلم نشست و دوست داشتم بیاد خواستگاری بیشتر آشنا شیم بررسی کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ازین کامنت ها نذارید برا جوونای دمبخت لطفا

چون مجردید، گوشزد کردم، 

اوکی، انشالله خوشبخت بشید

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

راستش با اینکه اصلا نمی‌شناسم تون یه حس خیلی خوبی گرفتم ، انشاالله که جور بشه براتون 🤍✨

ممنونم قربونت برم❤️🙂

تو اون یک ساعت ک کنارش نشسته بودم حذف میزدم خیلی احساس خوبی داشتم احساس زنانگی و ظرافت خیلی حس نابی بهش داشتم اصلا باورم نمیشد. اینجوری هم نیس که پسر ندیده باشما من قبلاً پارتنر داشتم ذره ای حس خوب باهاش نداشتم

عزیزم انشاالله که به خیر باشه و خوشبخت بشی میشه بپرسم شما چندسالتونه و با پسر چقدر اختلاف سنی دارید ...

۲۴ 

همسنیم 

ولی اون انگار خیلی از من بزرگتره 

هم قیافتا هم تجربه و شخصیت 

اصلا کنارش حس خیلی کوچولو بودن میکردم 

خیلی مردونه بود 

۲۴ همسنیم ولی اون انگار خیلی از من بزرگتره هم قیافتا هم تجربه و شخصیت اصلا کنارش حس خیلی کوچولو بودن ...

چه خوب و اینکه  معلومه شما خیلی به دلت نشسته ☺️🩷 

به سلامتی 

حتما اگر خواستگاری ادامه دار شد جلسات مشاوره برید ، 

اگر دوست داشتی ویس های دکتر عزیزی هم درمورد ازدواج گوش بده عزیزم ✨

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
چه خوب و اینکه معلومه شما خیلی به دلت نشسته ☺️🩷 به سلامتی حتما اگر خواستگاری ادامه دار شد جلسات مش ...

اره عزیزم حتما جلسات مشاوره میرم.

ولی الان درگیری ذهنیم اینه که آیا اون هم از من خوشش اومده؟؟ 

۲۴ همسنیم ولی اون انگار خیلی از من بزرگتره هم قیافتا هم تجربه و شخصیت اصلا کنارش حس خیلی کوچولو بودن ...

این خیلی خوبه که کنارش این حسو داشتی 

منم امروز وقتی خواستگارم در مورد تربیت بچه ها صحبت می‌کرد هر چی بیشتر میگفت حس من قشنگ تر میشد انقد که پخته و سنجیده حرف میزد الان بنظرم قشنگ شکل بابای بچه هامه😁