2777
2789
عنوان

داداش دوستم

164 بازدید | 7 پست

یه دوستی دارم که اون موقع که بیست سالم بود یبار خواستگاری رد برای داداشش و من گفتم فعلا امادگی ازدواج ندارم و رد کردم داداشش چند باری با دوستم مارو رسونده در خونمون و اینا کلا با هم حرفی نزدیم همون سلام و اینا اگر تو خیابونم ببینمش که تا به حال ندیدم سلامم نمیکنیم به هم دیگه بعد من چند وقت پیش عکس خودمو گذاشتم پروفایل اینستام بعد دیدم اون درخواست داده ،میدونم الان میگید چقدر شخصیتت به حبیب نزدیکه😂ولی سواله برام که ایا دوباره میخواد خواستگاری کنه؟

من وقتی سوار ماشینش شدم یه حس مبهمی بهم میگفت که شاید از من خوشش میاد ولی اگر هم خوشش بیاد با اینکه خودش پسر خیلی خوب و متینی هست اما خانوادش بهش وابسته هستند نمیشه جواب مثبت داد .

بنظر شما درخواست داده از من خوشش میاد یا همینجوری الکی دیده منو میشناسه درخواست داده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان