2777
2789

اگه بعضیا نمیگن جدیده و یا فلان کامنت نزارین حس بانمکی نکنید لطفا

بچه ها اگه کسی داره و لازمش نداره میشه بگینش 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

پیرو تاپیک قبلیت که خانوادت عروسی سنگین میخوان بگو زحمت بکشید نصف هزینه رو بدید تا ما هم عروسی سنگین ...

مرسی گلم که وقت گذاشتی اومدی اینجا کامنت گذاشتی 

بخدا حقشونه همینو بگم اصلا درک نمیکنن اصلا یه ذره شرایطو نمیسنجن فقط غرور و خودخواهی خودشون براشون مهمه خودشون اولش با حرفاشون مجبورم کردن الان که شرایط خوب شده اینجوری میکنن بخدا وقتی شوهرم میاد خونمون و پیشم میشینه بابام جوری بد نگاهش میکنه که اصلا انگار این همون ادمی نبود میگفت مگه منتظر شاهزاده سوار بر اسبی این پسر خوبیه قبولش کن وای اصلا حالم خوب نیست از هم طرف تهت فشارم بدترین دوران زندگیم همین عقدو نامزدیمه مامانمم امروز یه جوری سیاست میداد که یا عروسی سنگین میگیرن من یه ادم لجبازیم یا تمومش میکنن دارم براشون و اینا 

باور کنید فقط پول رهنو داریم اگه بخواییم ازش برداریم برای عروسی خیلی کم میاریم خیلی چون اصلا خانواده شوهرم حتی ندارن هزارتومنم کمک کنن و دست تنهاست دلمم براش میسوزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم با توجه به شرایطت با سیاست دو طرف رو داشته باش تا به خیر و خوشی تموم شه.... مثلا به مامانت اینا بگو داماد گفته هرچی خواستی قبوله بعد رفتید برای تالار و خرید و اینا یه طوری انتخاب کن که به شوهرت اینا فشار نیاد اما اینطوری هم نباشه که هیچی نخوای چون کم ارزش میشی. 

به نظرم با توجه به شرایطت با سیاست دو طرف رو داشته باش تا به خیر و خوشی تموم شه.... مثلا به مامانت ا ...

اینم پیشنهاد خوبیه مرسی گلم 

خیلی تحت فشارم و خسته شدم 

اینم پیشنهاد خوبیه مرسی گلم خیلی تحت فشارم و خسته شدم

ببین دختر خوب دوران عقد برای همه چالش زاست فکر نکن فقط برای تو اینطوریه ولی باید با سیاست ردش کنی که خانواده ها به جون هم نیفتن بعد که رفتی خونه خودت دیگه راه دخالت بسته میشه راحت میشی. 

اول از همه آروم باش 

دوم اینکه اصلا لازم نیست حرف مامانت اینا رو به خانواده شوهرت یا برعکس منتقل کنی

سوم اینکه سعی کن با زبون مادرت رو نگه داری خرابکاری نکنه مثلا هر چی که مرتبط با جشن انتخاب کردی بگو خودم دوستش داشتم و الکی تعریف کن بگرد پیدا کن یه آرایشگاه خوب ولی با هزینه مناسب بعدش به مامانت بگو این آرایشگاه عالیه خیلی تکه و فلانه و همه تعریفش میکنن.

برای تالار هم یه تالار آبرومند ولی با هزینه معقول انتخاب کن فقط کافیه یه مقدار بیشتر بگردی تا بتونی پیدا کنی

اما  از اون طرفم هرگز هرگز به خانواده همسرت نگو من جشن نمیخوام باید جشن رو بگیرن هرجور شده که بی ارزش نشی. 

ببین دختر خوب دوران عقد برای همه چالش زاست فکر نکن فقط برای تو اینطوریه ولی باید با سیاست ردش کنی که ...

قربونت قشنگم ممنون که وقت گذاشتی 

مامانم حقیقتا ادم فهمیدن نیست مثلا یه بار من میخواستم بهم بزنم جوری خودشو بالا میگرفت که اره بهم میزنیم حق ندارن برای صحبت بیان و دخترمو نیمدم و اینا که همه خاله و مادر بزرگ و دایی تعجب بودن از رفتارش که چرا اینجوری میکنه 

اره این بهترین کاره خوب شد گفتین چون میخواستم فردا به شوهرم بگم برای چی خانوادت حرف زدن پیش کسی و برنامه درست کردن پس نمیگم اگه مادرم دخالت نکنه میشه یه جوری جمعش کرد من که جشن میخوام ولی در حد معقول چون این خانواده شوهرم خیلی پرو هستن و نگیرم فکر میکنن اره تونستیم قانعش کنیم و فلان و اینا

ببین دختر خوب دوران عقد برای همه چالش زاست فکر نکن فقط برای تو اینطوریه ولی باید با سیاست ردش کنی که ...

بازم ممنون گلم یکم ارومتر شدم

بازم ممنون گلم یکم ارومتر شدم

قربونت عزیزم به قول معروف زیادش رفته کمش مونده این آخرا هم طاقت بیار و سیاست به خرج بده تموم میشه... الان وقت کم آوردن نیست هیچ کس مثل خودت نمیتونه الان قضیه رو مدیریت کنه. انشاالله خوشبخت بشی🌷

مرسی گلم که وقت گذاشتی اومدی اینجا کامنت گذاشتی بخدا حقشونه همینو بگم اصلا درک نمیکنن اصلا یه ذره شر ...

عزیزم نگران نباش اینروزا هم میگذره تو و شوهرت هر جوری که بهتون فشار نمیاد انجام بدید بقول اون کاربر تالار و آرایشگاه آتلیه اینارو ارزون بردارید که فشار نیاد ولی ارتباط با خانوادتون کم کن وقتی اینطور میکنن

عزیزم نگران نباش اینروزا هم میگذره تو و شوهرت هر جوری که بهتون فشار نمیاد انجام بدید بقول اون کاربر ...

ممنون گلم 

اره واقعا باید تا جایی میتونم ارتباطمو کم کنم من حتی قبل این جریان خانوادم جوری بودن که مادربزرگ و خالمم همینو بهم میگفتن چه برسه الان چون مادرم به شدت اهل دخالته و کلا هم با من مشکل داره

قربونت عزیزم به قول معروف زیادش رفته کمش مونده این آخرا هم طاقت بیار و سیاست به خرج بده تموم میشه... ...

فدات مرسی عزیزم انشالله خوشبخت باشین