2777
2789

هفته ی ۳۱ هستم . 

استراحتم انقباض دارم وسرویکسم پایینه ‌

مادرم دیشب رفت. هیچکاری نداشت خونه پدرم نیس و خواهر برادرم ندارم  که بگی برای اونا رفت .

الان مجبورم کارهامو خودم بکنم  چون یکم سرپا بودم الان واژنم تیر میکشه 😭😭

چیکار کنم  دلم خیلی گرفته بااین وجود چند هفته امکان داره زایمان کنم ؟

سابقه ی زایمان زودرس دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط درازبکش حتی اگه کوهی ازآشغال وسط اتاقت باشه تکون نخوربرادکترت هم زنگ بزن

شماره دکتر ندارم . 

مجبورم غذا بخورم. به پسرم غذا بدم. شوهرم تا آخرش سر کاره  اینجا هم غریبم هیچکسو ندارم

شماره دکتر ندارم . مجبورم غذا بخورم. به پسرم غذا بدم. شوهرم تا آخرش سر کاره اینجا هم غریبم هیچکسو ن ...

فقط براغذاودسشویی پاشوکاردیگه نکن استراحت کن داروهاتواستفاده کن سرویکست میره بالا

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

عزیزم وظیفـه اش که نبوده. شمـا باید از همسـرت انتظار داشته باشی نه مادر.

من دخترشم کسی رو ندارم چجوری ازش انتظار نداشته باشم .پس به کی بگم شوهرم نیس سرکاره تاشب ساعت ۱۱ .

اگه مجبور نبودم که منت نمی‌کشیدم. 

مامان منم همینجور هیچ وقت اون موقعی ک باید می‌بود نبود ... الان همش بابام میگ هواشو داشته باش ولی من یاد این میوفتم ک هیچ وقت نبود رودل ندارم براش کاری کنم . 

توام فقط استراحت کن فقط ی چیز بیار بخور دوباره استراحت کن ظرفارم بزار همسرت بشور.. انشاالله 34 هفته زایمان میکنی 

مامان منم همینجور هیچ وقت اون موقعی ک باید می‌بود نبود ... الان همش بابام میگ هواشو داشته باش ولی من ...

اره واقعا منم همش باخودم همین فکرو میکنم یه روزی اونم یه من محتاج میشه .

واقعا نمیتونم درد دارم وگرنه اصلا نمیخام یه لحظه بیاد

نه نمیره هربار میرم میاد پایین

میره منم استراحت بودم رفت بالا این کارایی که توتاپیک گفتموانجام دادم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15551894&slug=هماتوم-وجفت-پایین-وخونریزی-توبارداری&postId=374511837

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰