من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من با اینکه همه شو جواب دادم اما استرس گرفتم نکنه کد پنج بخورم
پرسیدن راهپیمایی ، نماز جمعه میری یا نه؟
نماز و روزه قضا داری؟
چادر میپوشی همیشه؟
اگه آره چی جواب دادی؟
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
عمومی نهفقط تخصصیاما عمومی یه حد نصابی دارهاونو کسب کنی مشکلی نیستکسب نکنی ترازتم بالا بشه رد میشی
عزیزم من پارسال با رتبم ابتدایی مرکز استان داده امسالم ممکنه بده؟
نیاز های ویژه بومی یه شهر دیگه هم اوردم
اون چی
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
خیلی ممنون میشه یه راهنمایی برای اختصاصی بکنین ؟من ۱۸ ام دعوت شدم و نمی دونم باید چیکار کنم چون وقتی ...
عزیزم سرچ کن در مورد موضوعات برجسته مصاحبه تخصصی
و مطالعه کن در موردشون خیلی زیاد
رو اعتماد ب نفست کار کن
و اینکه گزارش نویسی رو هم تمرین کن.
استرس هم نداشته باش تو بخش تخصصی ارزیاب ها خیلی مهربونن.
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
عزیزم من پارسال با رتبم ابتدایی مرکز استان داده امسالم ممکنه بده؟نیاز های ویژه بومی یه شهر دیگه هم ا ...
بله عزیزم ممکنه
سعی کن تراز مصاحبه بالا بگیری توی هر دو شانس داری