همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
راهپیمایی و نماز جمعه اره می رم نماز و روز ام گفتم. میگیرم چون واقعی و قضا ندارمچادر رو دارم اما هم ...
خوب جواب دادی پس نگران نباش
تحقیقات محلی هم ان شاـٔ الله اوکیه
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
عزیزم سرچ کن در مورد موضوعات برجسته مصاحبه تخصصیو مطالعه کن در موردشون خیلی زیادرو اعتماد ب نفست کار ...
خیلی ممنون 🙏🏼 متاسفانه همون اعتماد به نفس رو زیاد ندارم اینجور جاها . توی جمع نمی تونم خوب حرف بزنم .ناخودآگاه گلوم خشک میشه توی عمومی هم همینجوری شد .
ممکنه صدام هم بلرزه به همین خاطر میترسم
من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
خیلی ممنون 🙏🏼 متاسفانه همون اعتماد به نفس رو زیاد ندارم اینجور جاها . توی جمع نمی تونم خوب حرف بزن ...
تمرین کن عزیزم
حست این باشه که توی همون جمع هستی
حتی شده بگو اعضای خانواده یا دوستات بشینن روبروت.
مدام هم ب خودت بگو مطالعه کردم و خیلی خوب میتونم صحبت کنم که یکم روحیه ات تقویت شه♥️
تو مصاحبه تخصصی ، مثل عمومی رفتار نمیکنن
ناخودآگاه ترست میریزه
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻