2777
2789
عنوان

جنسیت بچه وخانواده شوهر

177 بازدید | 7 پست

همسر وخانواده همسر من وحشتاک. دختری ان

خدایی مادرشوهرم از روزی ک فهمید باردارم علیرغم اینکه حالمم بد نیست واصلا برده اونجا منو و بهم میرسه( مامانم فوت شده)

تازه بااینکه هفته های اولم

ولی دیشب داشتم میگفتم فلان علامتم به پسر میخوره

گفت نه ایشالا همون دختره امید داشته باش

_
من از مادرشوهرم ناراحت نشدم گذاشتم به پای بقیه خوبی هاش

_

اما نگرانیم از اینه اگه ی بار پسر بشه یعنی دوسش نخواهند داشت؟🥺

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اینا دیگه از اون ور بوم افتادن بچه یا دختر میشه یا پسر من نمی‌دونم چرا همیشه بین جنسیت ها اینقدر تفاوت میذارن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه میگفتی پسر دوست دارن اینجا یقه جر میدادن الان

تحجره دیگه ولی نگران نباش فرقی نداره در نهایت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه رو خدا میده ،مادرشوهرت چرا گفته ن امید داشته باش ؟به حرف هیچکس اهمیت نده بچه خودته هرچی شد جیگر گوشه توئه ، قدمش هم پیشا پیش مبارک 🌺🌺🤩🤩

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙