2777
2789
عنوان

زن عموی جدیدم همش تو حمومونه

6984 بازدید | 127 پست

عموم زنشو طلاق داده زن دوم گرفته ما زیاد باهاشون رفت و امد نمیکنیم بعد مدت ها دیشب اومدن، زنش تا رسید گفت لباس مشکی نداری میخوام برم فلان جا، من گفتم ندارم (واقعا ندارم ی دست دارم اونم تو ایام محرم میپوشم جایی میرم) بعد پیله کرد برو ی نگاه بنداز و فلان رفتم نگاه بندازم همرام اومد گشتم دیدم ی لباس بلند مشکی دارم، گفتداینو بده گفتم اینو خودم میپوشم یکی دیگ مال خواهرم میدم، بعد گفت نه مال خواهرت دوست ندارم اینو بده لباسو بهش دادم بعد اومد بهم گفت من به شوهرم گفتم زودتر بهشون بگی شام درست کنن، من گفتم عمو گفت ک شام خوردین(ساعت ۱۲شب اومده بودن) گفت نه نخوردیم دیگ ما پا شدیم شام ساده ای درست کردیم، خواهرم ک ماجرای لباسو شنید تو گوشم گفت این کارش اینه وقتی خونه مردم میره لباساشون میگیره پس نمیده، اینو ک شنیدم برگام ریخت بعد با ی نقشه ای با خواهرم لباسو پس گرفتیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خوندم به حموم رفتن نرسیدم🤔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻