2777
2789

پیام نده بعد هم پیام داد به رو خودت نیار نپرس چی شده بود 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیروز اینطور شده داره پیامم سین میزنه ولی جواب نمیده طرف هم دختر هست

تو رابطه اید ؟ 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نمیدونم واقعا ولی فکر نکنم دلگیر باشه چون چیزی نگفتم اخه الان باید تکلیف من روشن شه که چرا جواب نمید ...

نمیخادت دراصل

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

نمیدونم واقعا ولی فکر نکنم دلگیر باشه چون چیزی نگفتم اخه الان باید تکلیف من روشن شه که چرا جواب نمید ...

صبور باشید . یکم رها کنید . حالا یک روز دیرتر یا یک هفته دیرتر تکلیف مشخص شه هم چیزی نمیشه 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بله بعد از چند مدت برگشت

خب پس چرا رودربایستی داری حقته بخوای بدونی ، تماس بگیر و اروم و منطقی حرف بزن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم