2777
2789

چیکار کنمم 

احساس میکنم اگر خیلی سرد باشم همه ازم دور میشن

خیلی مهربون هم همین‌طور

می‌خوام خودم باشم ولی چجوری متعادل و جذاب رفتار کنمم 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه سعی کن خیلی محکم صحبت کنی و در مورد مهربون بودن

همه آدما رو جذب میکنه ولی سعی کن جوری باشه که این باعث ضربه زدن بعدا بهت نشه 

فن بیان خیلی مهمه و فرقی نداره طرف صحبت مونث باشه یا مذکر

کاربری دست دونفره...

حدوسط رو بگیر 

با همه خوشرو باش ولی مهربونه بیش ازحد نه 

خوشرو بودن شخصیتتو ملایمو جذاب نشون میده ولی قرار نی باهمه مهربون باشی 

درمورد سردی هم، نزار کسی به راحتی بهت نزدیک شه همونجوری ک گفتم باهمه خوشرو باش ولی صمیمی نه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

امیرالمومنین ع میفرمایند

نرمخو و مهربان باشید بدون انکه ضعیف بنظر بیایید و سختگیر باشید بدون انکه زورگویی کنید

یعنی اقا مقتدر و محکم باش و حد و حدود مشخصی داشته باش ولی درعین حال به بقیه ازار نرسون و تا جایی که میشه با بقیه مهربون باش.. اما جوری نباشه که ازت سو استفاده کنند.. حالا یه جاهاییم بخشیدی که دیگه دمتگرم.. از چیزای جزیی و غیرمهم بگذر

من یه همکار خانوم داشتم که واقعا تو این موضوع الگوم بود

با هیچکس تعارف نداشت در عین حال که محبت میکرد به بقیه و کاری از دستش برمیومد انجام میداد ولی اینجوری نبود که ببخشید سواری بده و هرجا که به هردلیلی نمیتونست خیلیییی راحت میگفت نه نمیتونم.. خیلیم صریح صحبت میکرد ولی هرگز بی ادبی نمیکرد ها.. بعضیا رک بودنو با گستاخی اشتباه میگیرند... کلا رفتارش خیلی خوب بود.. فن بیانش عالی..

امیرالمومنین ع میفرمایندنرمخو و مهربان باشید بدون انکه ضعیف بنظر بیایید و سختگیر باشید بدون انکه زور ...

اما با جنس مخالف قرار نیست زیادی نرمی نشون بدی چون عموما مشکل ایجاد میشه.. همون رابطه رسمی کفایت میکنه