2777
2789
اصلا ادنم نرمال نمیره تو اون برنامه دنبال عشق بگردا که هر کی میره یه مشکلی داره یا سناریوی از قبل نو ...

سناریو که داره از این حرفم میگیره طرف نگارو میگیرن با ترانه که س خل

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مردا عاشق جن ده هان ، دخترا هم میخوان مثل جند ه ها دوست داشته بشن پس برا همین مردم جن ده پرستن ا ...

منم نمیبینم این برنامه هارو . این برنامه نسخه کپی شده ی یه برنامه قدیمی خارجیه . برنامه شایذ برا ۱۵ سال پیش بوده . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

کجاش ذاتا خوشکله ؟ دماغ و دهن که دستکاری شدس. بقیه جاهاشم بماند

پس خوشگل به چی میگید؟ حالا چه با عمل چه بی عمل خوشگله دیگه من به شخصه اخلاق خودشیفته اش رو نمی‌پسندم که واسه همه دلبری میکنه ولی از حق نگذریم خوشگله. یکی مثل پیکسی دو برابر این عمل داشت آخرش هم هیچی نشد اصلا خوشگل نبود

پس خوشگل به چی میگید؟ حالا چه با عمل چه بی عمل خوشگله دیگه من به شخصه اخلاق خودشیفته اش رو نمی‌پسندم ...

سلیقه ها فرق میکنه عزیزم ☘️

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اصلا فقط به عنوان فان نگاهش کنید طرف هیچکدوم رو نگیرید همشون یه مشکلی دارن اون ترانه هم بدتر اخلاق نداره طناز که آویزونه پیکسی که مغرور و بی ادب بود.والا به نظرم یکم نرمالشون زهرا بود

منم نمیبینم این برنامه هارو . این برنامه نسخه کپی شده ی یه برنامه قدیمی خارجیه . برنامه شایذ برا ۱۵ ...

الان خود خارجیا دیت شو نمیزارن بیشتر شو هاشون برا پوله رای میدن کی بمونه کی بره 

دقیقا با اینکه را داش رفت واسه دکتر چایی آورد دکتر بخاطرع اینکه حذف نشه با ماهرخه

اونم دکتر نیست مشاور تغذیه هست پی اچ دی داره واسه خودش کلاس میذاره دکترم بعدش زهرا خیلی نرمالتر از اون ماهرخ لوستر بود سليقه مردا اینه دیگه ساده دوست ندارن هر چی عجیب غریب تر خواهان بیشتر

من نمیبینم 

پس ج پسند نیستم 🙂

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕