2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 26 پست
یه روزی میگی خدابیامرزه مادرت حرفت گوش کردم ضربه روحی روانی میخوری فکر ازدواح و رل و اینا کلی بیابیر ...

با تمام وجودم درک میکنم 

پشیمونم بخاطر اشتباهاتم 

باید درس میخوندم پسرا بی ارزشن 

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

هنوز سنت خیلی کمه قطعا میدونی که پسر زیر ۳۰ کنسله پس خودت کم کم باید ۲۵ سالگی بری سمت رل زدن دوست پس ...

افرین چقد قشنگ توضیخ داده بچه ۱۷ساله هنوز خام هس نادون هس کاش میفهمید نمیشه اینحا بگم پسراخیلی زرنگ تراین خرفا بازبون بازی طرف رام میکنه به خواستشون برسن 

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدررررر شبیه منی آنقدر داستان زندگی کنه با یکم تفاوت من امروز یکی از اون دخترارو دیدم آنقدر حالم بد شد باهاش بحث کردممممم 🙂 چیزی ک برا پنج سال قبله ولی هیچ وقت یادم نمیره 

با تمام وجودم درک میکنم پشیمونم بخاطر اشتباهاتم باید درس میخوندم پسرا بی ارزشن

خالا شوهرا ماجی شدن پدر بچامن جگرمون خون کردن میگیم کاش خرف گوش پدرم میکردم درسم ادامه میدادم پشرا ینی بازی بامغز اعصاب هست

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

چطور تموم کنم نداره تموم کن دیگه از همه جا بلاک کن خطشم همینطور آیندت رو داری خراب میکنی س ...

من بلاکش می‌کنم بعد یه روز میاد سرکارم دوباره خرم‌میکنه دیگه‌دارم‌واقعا‌دیوونه میشم

مامانت کجا بود وقتی تو سن سیزده سالگی وارد رابطه شدی؟

اخ چقد اعصابم خوزد شد بچه نادون بی گناه هچی سرش نمیشه بازیچه یه پسر بشی اون پسر الان اوج شهوتش بچه نادون گول بزنه

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

من بلاکش می‌کنم بعد یه روز میاد سرکارم دوباره خرم‌میکنه دیگه‌دارم‌واقعا‌دیوونه میشم

ایقد حسم قوی فقط عزیز میخا ازت سواستفاده کنه نکن نکن احساست زورش بیشتر عقلت هس داغونت میکنه 

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

مامانت کجا بود وقتی تو سن سیزده سالگی وارد رابطه شدی؟

مامانم خیلی گفت تموم کن حتی به جایی رسیده بود میرفت پیش دعانویس برام ولی انگار خر شده بودم هیچی نمیفهمیدم 

من خیلی آرومم اصن هیچیم‌شبیه اون نیس از وقتی باهاش رل زدم بد دهن بد اخلاق اصن اعصاب هیچیو ندارم با یکی‌ نمیتونم دو دیقه آروم حرف بزنم رفتارش روم تاثیر‌گزاشته‌