2777
2789

منظورم افراد جویای کار هست که هرچی میگشتن نمیشده اما کار خوب پیدا کردن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

نذر تلاش و آشنا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذر گوسفندقربونی کردن برا هیئت و دسته امام حسین شکرش امسالم یه حاجتی دارم انشالا برسم هر سال شیر یا ...

موشکا؟

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

چه نذری

هیچی

یه دور دیگه بخون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم کار میخوام نمیدونم چ نذری کنم

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

همسرم رفته بود یه هایپر مارکت واسه خرید دیده بود آگهی زدند واسه نیرو حسابداری و مالی اداری اینها همون وقت اومد دنبال من گفت یه تیپ اداری بزن با مقنعه باید بریم جایی دیگه اینجوری شروع شد مدارک و مصاحبه و اینها بعدش قرارداد آزمایشی بعدش هم قراردادی دیگه 

تا یه ماه بعد من هم باز یکی نیرو صندوق میخواستند جذب شد بیین هایپر مارکت ها اکثرا نیرو میخواهند یا فروشگاه ها بزرگ واسه صندوق بگردی هست اولش نگو سخته یا حقوقش کمه از همین جا شروع کن بعدش بخون واسه استخدامی یا مصاحبه شرکت ها بزرگ  

میشکا کیبورد گوشیم تغیر میده دنبال زیر بغل مارین

دنبال زیر بغل مار نیستیم تا حالا نشنیده بودم گفتم لابد چیز جدیدیه

کمتر قضاوت کنید:/

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

من اصلا جویای کار نبودم یعنی اصلا تو فکرش نبودم همینجوری ۴۰ روز  یاسین خوندم به نیت اینکه همه ی جوونا کار مناسب داشته باشن و بتونن روزی حلال کسب کنن چند تا از جوونای اطرافم که یادم بود اسم بردم و در کمال ناباوری یه شغل خوب نصیب خودم شد