2777
2789

این فقط یکی از رفتاراش بود، همین. 

مردی که پولداره اما باباش بالا اوردتش ، یعنی باباش شستشوی مغزیش داده که بره فلان رشته، باباش خرج درسشو داده ، باباش اجبارش کرده درس بخونه...

پولدار و خیلی دخترا دوستش دارن اما درونگراس، این مشللکی نیست اما هم دوستت داره هم شکنجه آن می‌کنه عذااابت میده 😭

بعد از اینکه گفتم بیا تموم کنیم و ... دعوا ، داد و بیداد و آخر هم به کتک کاری تموم شد. کبودی زیاد برام نمونده ولی همین ی ریز کبود رو ازش دارم...حالا که تموم شده ولی هیچ وقت اذیتایی که کرد، زخم زبونایی که زد یادم نمیره.

یادمه برای ی مراسمی که بود هر روز میفرستم پیشش کمکش میکرد، بعد ی مدت خیلیی سرد شد و منو دیوار میدید. آخرم با اینکه میدونست خیلی راه طولانی میرم و میام وقتی رفتم راهم ندادن🙂...نگید تو دست و پا نباش اصلا منم احمق ولی بهم می‌گفتی نیااا که این همه راه رو پا نشم بعد از خستگی و... بیام🙂🙂🙂

درون ما تفاوت هاست، تو مبتلا به درملنی؛

چقدر عصبی و پرخاشگر

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کات کن جونتو بردار فرار کن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ازدواج نکردیم آشنایی قبل ازدواج بود خواستگارم بود

وااای پس دیگه برا چی معطل میکنی 

بهتر که ازدواج نکردی باهاش

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)