2777
2789

من میخاستم برا رفع بلاتکلفی و مشکلات تو رابطم شمع تراپی انجام بدم بنظرتون خودم انجام بدم یا اینکه بسپارم ب شخص متخصص و اینکه نیت چطوری باشه ک چرخه کارمایی منفی نیاره برام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا انجام دادم بدک نبود اما تاثیر فضایی هم نداشت

بستگی داره کجا انجام بدی یا خودت انجام بدی یانه 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

یه سوالمن چند بار دیدم این شمع تراپی رو تو سایت جریانش چیه؟ فقط اینجا می بینم 😐

روش جدید برای حاجت روایی باب شده

شمع میسوزونن به نیت دل طرف

و میگن یجور دعا کردن اگر خدا بخواد میشه 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

روش جدید برای حاجت روایی باب شدهشمع میسوزونن به نیت دل طرفو میگن یجور دعا کردن اگر خدا بخواد میشه

حاجت روایی؟ 

اخه میگن تراپی 

یه سریا برای دفع انرژی منفی و درمان و حس خوب و اینا انجام میدن 

فکر کنم اینی که شما میگی همون رسم قدیمی هست که تو سقاخانه شمع روشن می کردن آرزو می کردن 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

حاجت روایی؟ اخه میگن تراپی یه سریا برای دفع انرژی منفی و درمان و حس خوب و اینا انجام میدن فکر کنم ای ...

ن ینی منظورم این بود میگن کسی مشکلی داشته باشه حالا از دفع سنگینی گشایش بخت برگشت معشوق افزایش رزق روزی و ... 

دوستانی توی این کارن میگن حاجت روایی 

تراپی اسمش چون میگن با یبار نمیشه باید چند جلسه انجام بشه

و شمع خالی نمی‌سوزن با یسری مواد معطر نمک شکر این چیزا 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

من قبلا انجام دادم بدک نبود اما تاثیر فضایی هم نداشتبستگی داره کجا انجام بدی یا خودت انجام بدی یانه

ببین خودم انجام بدم بهتره یا یکی ک بلده کاره انجامش بده برام ؟

اره

ببین من نمیخام که ب نیت این انجام بدم ک حتمااا اون برا من بشه و این حرفا در واقع میخام ک اگر برای منه رابطمون رو به راه تر بشه اگرم نه ک با آرامش هر کدوم راه زندگیمون رو جدا کنیم 

ببین خودم انجام بدم بهتره یا یکی ک بلده کاره انجامش بده برام ؟

واقعا نمیدونم من خودم بلد نبودم تو اینستا به یکی گفتم انجام داد 

تو هم ببین بلدی یانه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂