2777
2789
عنوان

عقد توی محضر یا تالار

131 بازدید | 10 پست

سلام ما فعلا نامزدیم ولی قصد داریم عقد کنیم چون عروسیمون نزدیکه یا قبل عید عروسیمون یا دو ماه بعد عید 

ما توی شهرمون رسم داریم هزینه جهاز و جشن نامزدی صفر تا صد با پدر عروس هست و هزینه جشن عقد هم همینطور فقط میوه و شیرینی و هزینه محضر با داماد 

ما واسه نامزدیمون قصد داشتیم جشن توی تالار بگیریم 

ولی نامزدم گفت پدرتون خیلی اذیت میشن توی این موقعیت اقتصادی جهاز می کنن جشن هم توی تالار بگیرن گناه دارن منم دیدم فامیلامون همچین شخصیتای خوبی نیستن یعنی جشن ادم نمیان خوشحالی کنن فقط میان سوژه در نظر بگیرن بعدن بشینن تا یکسال در موردش حرف بزنن قبول کردمو نگرفتیم جشن رو 

الان می خوام عقد بگیرم خودم در نظر داشتم برم کت و شلوارای عروس با بهاره الان ترند شدن بپوشم میکاپ و شنیون ساده هم انجام بدم بریم عکاسی بعدم محضر عقد ببندیم بعدشم بابام خواهر برادرای خودمو و خانواده نامزدمو ببریم رستوران قشنگ دور هم باشیم 

ولی از طرفی میگم توی تالار خیلی شیک تره و مردمم حرف در میارن بابای من وضعش خوبه میگن پدرش وضعش خوب بود ولی نه نامزدی واسه بچش گرفت نه عقد 😐

االانم یه موقع هایی خاله هام بهم تیکه میندازن پدر فلانی 

وضعش خوب نبود ولی واسه بچش نامزدی تو تالار گرفت 

گلم پشیمون میشی

حتما تو تالار بگیر

جهت معرفی ازدواج،راهنمایی و مشاوره ازدواج رایگان،امانت اقلام عقد و عروسی(لباس عروس،سفره عقد و...) به صورت رایگان برای تسهیل امر ازدواج می‌تونید به بنده پیام بدید.

اگ عروسیت نزدیکه خب عقد محضری ولی عروسی بزرگ و خوب بگیر

من خودم عقدم محضری و توخونخ جشن گرفتیم ارایشگاه و اتلیه هم رفتم ولی عروسی رو باید بزرگ و خوب بگیریم 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم باز گفتم عقد نمی گیریم توی تالار نامزدیم نمی گیریم عوضش بابام هزینه یه مدل شام عروسی و فیلمیرداریمو بدن که لااقل عقد و نامزدی نگرفتم جشن عروسیم قشنگ باشه 

ما عقد و عروسی با هم میگیریم 

اگر بخوای برای حرف مردم زندگی کنی تا آخر عمرت باید خودت تو زحمت و دردسر بندازی آخرش هم هیچ کس راضی نیست و حرفی برای گفتن باقی میمونه 

کاری که میدونی درسته انجام بده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

درضمن اگ مهمون زیاد دارین تالار بگیر اگ نه که ولش چون چندتا عقد رفتم مهمون درحد 400تا داشتن تالار خالی دیده میشد خیلی بد بود اصلا ب عقد نمیخورد

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

گلم پشیمون میشیحتما تو تالار بگیر

میدونی عزیزم باز یه فکر کردم گفتم بابام نامزدی و عقد نگرفته 

عوضش هزینه یه مدل شام عروسیمو با فیلمبرداری رو بده تا نامزدم دستش باز تر باشه بتونیم بهترین تالار شهرمون رو بگیرم لااقل جشن عروسیم دیگه قشنگ باشه 

به بابامم گفتم قبلول جرد گفت عقد داخل تالار نگیری تا هزینه میوه و شیرینی و فیلمبرداریتون رو میدم 

میدونی عزیزم باز یه فکر کردم گفتم بابام نامزدی و عقد نگرفته عوضش هزینه یه مدل شام عروسیمو با فیلمبرد ...

ببین نامزدت اگه وضعش خوبه وظیفشه بهترین عروسیو واست بگیره

ب نظر من هر چی جای خودش

عقدو پدرت بگیرن

عروسیم شوهرت

تو فکر میکنی کمکی ک توی عروسی کردی لطفه ولی بعدا همینو میزنن توی سرت ک شما تازه یه چیزی ام ب ما دادید تا دخترتونو ببریم.

متاسفانه فقر فرهنگی بیداد میکنه

جهت معرفی ازدواج،راهنمایی و مشاوره ازدواج رایگان،امانت اقلام عقد و عروسی(لباس عروس،سفره عقد و...) به صورت رایگان برای تسهیل امر ازدواج می‌تونید به بنده پیام بدید.

بعدم یه چیزی بهت بگم

خیلی روی پذیرایی و چیزی ک ب مردم مربوط میشه مانور نده و بودجتو صرفش نکن

یه مدل بدی یا ده مدل حرف مفت زن زیاده

بودجتو بذار رو چیزای مربوط ب خودت مثل لباس.اتلیه.ارایشگاه

کاش همون نامزدی رو گرفته بودی مفصل و خوب

حالاهم برا عروسیت

چون مراسم هات نزدیک بهتر بود نامزدی میگرفتی حالاهم که بعد دوماه میتونی جشن مفصل بگیری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگر برای خودت تصمیم می‌گیری، جشن توی تالار اصلاً مهم نیست. اگه راحت‌تر با جشن ساده‌تری مثل محضر و رستوران می‌مونی و فشار اقتصادی هم بیشتره، بهتره همون کارو کنی. مردم حرف می‌زنن همیشه، مهم اینه که خودت چی می‌خوای. هر جوری راحت‌تری عمل کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!