2777
2789

مثلا وقتی یچیزیو به یسری آدما میگیم اتفاق نمیفته یا از خوشبختیامون میگیم خراب میشه یا مثلاً می‌خوایم بریم دنبال کاری با جایی ، به یسری آدما برخورد می‌کنیم یا میبینمشون ، اون روز کارمون نمیشه یا گره بد میفته توش ؟ بنظرتون باید چیکار کرد علاوه بر نگفتن ، باید چه کارایی انجام داد انرژی منفی جذب نشه بهمون از اونا؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

اره خیلی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من واقعا از ی بنده خدایی تو فامیل انرژی منفی میگیرم

و از یکی دو تا از کاربرای اینجا

جالبه همشونم معتقدن خیلی انرژیشون مثبته و فلان و اهل ادان...

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

سعی کن به آدمی بگی که مطمئن باشی خوشحال میشه و میخواد ببینه پیشرفت میکنی مثلاً پدر (خواهر برات توصیه نمیشه)

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

صد درصد اعتقاد دارم

حتی تو همین مجازی هم انرژی منفی منتقل میشه

چه برسه حضوری 

نمی دونم چیزی از مدیتیشن می دونی یا نه

ولی میگن بهترین تایمش نزدیکای اذان صبحه 

چون تو اون تایم اکثرا خوابن و انرژی منفی حداقله

این یعنی حتی اگه با ادما حرفم نزنی و نبینیشون انرژی منفی محیط روت تاثیر داره 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

اره هست ولی من فکرمیکنم شخص خودم بیشتربخاطراینکه روی اون اعتقادپیداکردم‌اینطورمیشه مثلا جاریم بشدت دلش سیاهه نفرین کنه میدونم بعدش یک اتفاقی میفته یامادرشوهرم بیادخونمون بعدش شاید تایکماه خونمون جنگ ودعواباشه الکی