2777
2789

خامی توهم نداشتن اطلاعات کافی ندونستن درباره تراز و این چیزا 

همش باعث شد فک کنم من دیگه امسال قبولم(پیراپزشکی میخواستم)

یکی نبود بگه اخه با تراز کل ۷۰۳۹ میخوای چه غلطی بکنی 

کلا هیچی نمیدونستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خامی توهم نداشتن اطلاعات کافی ندونستن درباره تراز و این چیزا همش باعث شد فک کنم من دیگه امسال قبولم( ...

چرا ترازت کم شد؟ از کی شروع کرده بودی به خوندن؟ چقدر میخوندی

اللهم عجل لولیک الفرج✨

استمرار نداشتم + مرور درست حسابی هم نداشتم +پایم اینقدر ضعیف بود واقعا در عرض یکسال ممکن نبود

یعنی نمرات دهم و یازدهمت‌ پایین بود و پایه تشریحیتم ضعیف بود یا فقط از لحاظ تستی ضعیف بودی؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

چرا ترازت کم شد؟ از کی شروع کرده بودی به خوندن؟ چقدر میخوندی

من پارسال اصلا کنکوری نخوندم چون فکر میکردم با معدلم میتونم به رشته دلخواهم برسم🤣🤣میگم ک هیچی بارم نبود اون موقع گوشیم نداشتم ک این مشاورا مثلا تو اینستا حرف میزنن یچیزی بدونم 

تراز معدلم ۸۲۰۰ بود ک اونم کافی نبود 

تراز کنکورم ۵۸۷۹

یعنی نمرات دهم و یازدهمت‌ پایین بود و پایه تشریحیتم ضعیف بود یا فقط از لحاظ تستی ضعیف بودی؟

زمان من دهم و یازدهم نهایی نبود ولی کلا معدلم همیشه عالی بود . خوب بودن تو دروس مدرسه با خوب بودن تو کنکور زمین تا آسمون فرق داره. تشریحی هم نمیفهمم منظورتو اصلا مگه تشریحی خوب و بد داره برای نهایی باید ته کتابرو در بیاری همین .

من پارسال اصلا کنکوری نخوندم چون فکر میکردم با معدلم میتونم به رشته دلخواهم برسم🤣🤣میگم ک هیچی بارم ...

وای نه::::)

کنکور دومت کِی بود؟ رشته ای که میخواستی قبول شدیی؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

زمان من دهم و یازدهم نهایی نبود ولی کلا معدلم همیشه عالی بود . خوب بودن تو دروس مدرسه با خوب بودن تو ...

اهااا

نه نه نه.. منظورم اینه که تو امتحانای تشریحی هم ضعیف بودی یا فقط تو تست زنی مشکل داشتی

اللهم عجل لولیک الفرج✨

اهااانه نه نه.. منظورم اینه که تو امتحانای تشریحی هم ضعیف بودی یا فقط تو تست زنی مشکل داشتی

نه تشریحی خوب بودم . من فارغ‌التحصیل خیلی قدیمی سال ۱۴۰۰ فارغ‌التحصیل شدم ولی ۴۰۳ قبول شدم چیزی که میخواستم ....