2777
2789
عنوان

رابطه لانگ دیستنس آری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 62 پست
ادم توی بزرگسالی حوصله همش چت و این چیزا رو نداره آخه

من تو استانه ۳۵سالگی خیلی  حوصله بیرون رفتنا و  قرارای حضوری ندارم  بخاطر همین لانگ ترجیحمه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
۱۰۰۰ کیلومتر باهم فاصله داریم و هردومون هم تقریبا مشغله داریم فکر نکنم زیاد بشه همو ببینیم

ما یکیو داریم دختره بجنوردی بود

وخیلی باهم فاصله داشتن 

حتی مراحل خواستگاری هم رفتن نشد که نشد چون دور بودن فرهنگاشون متفاوت وخیلی چیزای دیگه... وفقط یه وابستگیـ ودلتنگی جا گذاشت... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو استانه ۳۵سالگی خیلی حوصله بیرون رفتنا و قرارای حضوری ندارم بخاطر همین لانگ ترجیحمه

منم تقریبا همسن شمام ولی غریبم تو شهری که زندگی میکنم و خیلی تنهام دوست دارم قرار حضوری رو

هه نه عزیز دل من با همین سن کمم یک بار طلاق گرفتم شونزده سالم بود من رو شوهر دادن اخرش این شدبعد طلا ...

اتفاقا تجربه بدی که داشتید باعث شده فکر کنید همه روابط عاطفی بدن و کسی که دنبال رابطه عاطفی میگرده بچس به خاطر همینه میگید کسی با سن شما دنبال رابطه عاطفیه...

هه نه عزیز دل من با همین سن کمم یک بار طلاق گرفتم شونزده سالم بود من رو شوهر دادن اخرش این شدبعد طلا ...

درست میگی عزیزم❤️

من سنم خیلی از شما بیشتره اما اصلا تجربه ندارم 

ما یکیو داریم دختره بجنوردی بودوخیلی باهم فاصله داشتن حتی مراحل خواستگاری هم رفتن نشد که نشد چون دور ...

چه حیف

ما در مورد ازدواجم حرف نزدیم البته ولی من کلا قصد ازدواج دارم