2777
2789
عنوان

رابطه لانگ دیستنس آری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه شو داشتی عزیزم؟ سخت نیست🥲؟

برا پر کردن تایم خالی خوبه 

البته برا کسایی ک دنبال رابطه جدی نیستن خوبه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من احساس تنهایی میکنم و نیاز دارم به رابطه عاطفی و دلمم میخواد ازدواج کنمشاید شما سنتون خیلی کمه

هه نه عزیز دل من با همین سن کمم یک بار طلاق گرفتم شونزده سالم بود من رو شوهر دادن اخرش این شد

بعد طلاقم هم با یه اقا اشنا شدم زیر نظر خانواده به قصد ازدواج اما پشیمون شدم و به خواسته خودم پایان دادم به رابطه 

یکی هست با بیست و یک سال سن کوهی از تجربه است یکی ام عین شما به اصطلاح سنتون زیاده ولی هنوز دنبال تجربه رابطه عاطفی هستید😉حالام هر سوالی راجب زندگی و رابطه عاطفی داری بپرس که من با همین سن کمم مشاور ازدواجم😃

بنظرم نه 

آخه خودت میگی که از لحاظ روحی فقط دلت یه رابطه میخاد ، دوس داری با یکی وقت بگزرونی پس وقتی با همچین شرایطی بری توی رابطه دیگه عیب و ایراد ها زیاد به چشمت نمیاد و یه چیزایی رو جدی نمیگیری ! 

حالا این‌رابطه لانگ هم که باشه دیگه بدتر چون تنهایی تورو پر نمیکنه و یه وابستگی الکی هم واست میاره

۱۰۰۰ کیلومتر😕

نکن اخرش پشیمونیه من دختر داییم ازدواجم کردن باهم الان بعد گذشت۱۱ سال هنوز اختلاف دارن بخاطر اینکه کدوم شهر زنوگی کنن 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
بنظرم نه آخه خودت میگی که از لحاظ روحی فقط دلت یه رابطه میخاد ، دوس داری با یکی وقت بگزرونی پس وقتی ...

آره ولی این پسرو چند ساله میشناسمش

و خیلی دوست خوبی بوده شخصیتش پسندمه واقعا