2777
2789

لطفا اگر راهکاری دارید پیش پام بزارید خسته شدم از این مرد تا بود مادرش حالا که اون یکم بیخیالمون شده خودش بهونه داره هر روز سر چیزای بیخود جنگ و دعوا داریم دیگه خسته‌شدم ای کاش زودتر جدا کشیدم ازش

امروز صبح فقط بخاطر این ک چای دیر دم کشید آقا صبحانش دیر شد کل زندگیم بهم ریخت کل سفره رو ریخت بهم و پرت کرد و شکوند خسته شدم دیگه بنظرتون چیکار کنم

اخخ چقدر بد عادتش کردی اصلا کاش از همون اول صبحانه گردن نمیگرفتی میگفتی خودت بخور من خوابم

من باشم سفره جمع نمیکنم هرقدرم دعوا بشه میگم هرکس ظرفارو شکوند خودش جمع کنه 

دیگه هم بهش محل نمیدم چون کارش زشت بوده

اخخ چقدر بد عادتش کردی اصلا کاش از همون اول صبحانه گردن نمیگرفتی میگفتی خودت بخور من خوابممن باشم سف ...

اخه ای کاش فقط همین صبحانه بود کار همیشه آش همینه مثلا چند روز پیش گفت گرمه پاشو پنجره رو باز گفتم صبر کن دستم بنده الان میرم تا برم چن. دقیقه طول کشید برای همین دو روز باهام حرف نمیزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخخ چقدر بد عادتش کردی اصلا کاش از همون اول صبحانه گردن نمیگرفتی میگفتی خودت بخور من خوابممن باشم سف ...

الانم لباساش برداشت و رفت بیرون نمی‌دونم کجا داره میره هم نگرانم هم عصبیم اینقد گریه کردم دیگه چشمام باز نمیشه‌

اخه ای کاش فقط همین صبحانه بود کار همیشه آش همینه مثلا چند روز پیش گفت گرمه پاشو پنجره رو باز گفتم ص ...

عزیزم مگه مقصر تویی که ناراحتی باهات حرف نمیزنه؟

من باشم طبق شرایط خودم چون طرف بخاطر اخلاق گند خودش قهره منم بهش محل نمیدم و بهش میفهمونم قهرش دلیل و معنی نداره و کاملا مسخره هست 

نمیدونم چرا مردا حس میکنن کلفت گرفتن 

الانم لباساش برداشت و رفت بیرون نمی‌دونم کجا داره میره هم نگرانم هم عصبیم اینقد گریه کردم دیگه چشمام ...

توام لباساتو بپوش بهش زنگ بزن بگو خونه تنهام میرم خونه مادرم 

فلان ساعت بیا دنبالم نشین تو خونه فکر کنه چه خبرههه 

عزیزم مگه مقصر تویی که ناراحتی باهات حرف نمیزنه؟من باشم طبق شرایط خودم چون طرف بخاطر اخلاق گند خودش ...

اخه اخلاقش از گندم اون ور تره یعنی تا من اسرار نکنم نه خونه میاد ن حرف میزنه حالا خدانکنه یکی اون موقع خونم باشه الان مامانم اینا هستن اعصابم بیشتر بخاطر اونا خورده نمی خوام بفهمن

توام لباساتو بپوش بهش زنگ بزن بگو خونه تنهام میرم خونه مادرم فلان ساعت بیا دنبالم نشین تو خونه فکر ک ...

مردم اینا هستن بعد چهار پنج ماه اومدن پیشم اینم رفتارای اینه خستم کرد این قد آرومش کردم این چند روز فقط بگذره 

مردم اینا هستن بعد چهار پنج ماه اومدن پیشم اینم رفتارای اینه خستم کرد این قد آرومش کردم این چند روز ...

ای بابا چه شرایط سختی 

شوهرت عین شوهر من لوس و ننر هست باید حتمااا بری مشاوره 

خیلی پرووش کردی

ای بابا چه شرایط سختی شوهرت عین شوهر من لوس و ننر هست باید حتمااا بری مشاوره خیلی پرووش کردی

خدالعنت کنه مادراشون که اینجوری بارشون آوردن البته قبلا اینطوری نبودش اوایل مادرش خون به دلم کرد الان دور شدیم ازشون شوهرم اینطور شده چندباریم مادرش دعا گرفت برامون بینمون بهم بزنه احساس میکنم از اونه