2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم حاجت روا بشم نذری بدم خیلی دوست دارم حس و حالشو 

بدین به افراد نیازمند بعد فامیل 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

پول ندارم ولی اگه داشتم به نیازمند

تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭😭.

اگه نیازمند تو اشنا باشه به اونام میدیم

ولی هرسال مامانم تولد حضرت علی میبره بهزیستی غذا میده

نذرتون قبول

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

منم امروز نذری دارم میبرم موکب

قبول باشه تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭😭.

ما معمولا میبریم تو امامزاده پخش میکنیم ، یا مادرشوهرم اینا عاشورا صبحانه دارن درو باز میکنیم هر کس ...

قبول باشه تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭😭..

متاسفانه همسایه ها

قبول باشه تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭😭.

پول ندارم ولی اگه داشتم به نیازمندتو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و ...

راهکارش اینه که با بچه همسن خودش  باهاش کار کنی که براش جذاب باشه ،  از روش های جذاب آموزش استفاده کن

ما پخش میکنیم همسایه