2777
2789

چندین ساله نذر دارم هرساله به ی سری موسسه میدادم پارسال فامیل گفتن چرا به خودمون نمیدی همش رو دادم فامیل و اشنا و همسایه ولی ته دلم حس خوب رو دریافت نکرد

چندین ساله نذر دارم هرساله به ی سری موسسه میدادم پارسال فامیل گفتن چرا به خودمون نمیدی همش رو دادم ف ...

بده نیازمندا ثوابش بیشتره

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فردا برا ۲۰۰۰ نفر نذری داریم میان خونه 

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

چندین ساله نذر دارم هرساله به ی سری موسسه میدادم پارسال فامیل گفتن چرا به خودمون نمیدی همش رو دادم ف ...

ب کارتون خوابا و بچهای کار هم بدید خوبه

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله شر و دردسر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه😭🥹.

اگه میتونی یکم بیشترش کن به موسسه ای که مد نظرته بده و یه مقدارم به فامیلای نزدیک‌، نذری بنظر خود من فقیر و ثروتمند نداره اصلا ادم ممکنه همیشه چشمش دنبال نذری امام حسین باشه من که خوذم اینجوریم اون غذا رو میاونم از رستوران بگیرم ها ولی نذری یه چیز دیگه اس ، خاله من هر سال تاسوعا ساندویچ‌میاورد و ما هر سال چشممون به در بود 

ما فردا برا ۲۰۰۰ نفر نذری داریم میان خونه

قبول باشه تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭😭..

قبولتون باشه

مرسی همچنین

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

قبول باشه تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی ...

حتما عزیزم اگر لایق باشم دعاگوتونم

اگه میتونی یکم بیشترش کن به موسسه ای که مد نظرته بده و یه مقدارم به فامیلای نزدیک‌، نذری بنظر خود من ...

منم خودم اینجوری اگه کسی نذر داشته باشه دوس دارم حتما برام بیارن ولی پارسال خیلی اذیت شدیم از این سر شهر به اون سر شهر ببر برا آشنا و فامیل  نصفشون هم خونه امون بودن