2777
2789

دخترای باهوش  مگه عشق ابدی نگاه میکنن؟!

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترای باهوش مگه عشق ابدی نگاه میکنن؟!

چرا نگاه نکنن؟ اصلا نشونه خنگ بودن نیست اتفاقا

ما توی این مملکت دنبال یه اینیم یه تایمی بتونیم فرار کنیم از این همه دغدغه فکریو مشکل اصلا افت شخصیت حساب نمیشه

بعدم از بین برنامه های صدا و سیما بخوایم انتخاب کنیم که میشه همون انتخاب بین بدو بدتر 

که من ترجیح میدم بد رو انتخاب کنم برای سرگرمی

نه پس اورانیوم غنی میکنن🤣🤣بیخیال عزیزم چرا اینقدر جبهه میگیرید در مقابلش

چون مسخره اس بیخوده اخ

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نه پس اورانیوم غنی میکنن🤣🤣بیخیال عزیزم چرا اینقدر جبهه میگیرید در مقابلش

نه عزیزم اون کارا پسرای باهوشه خخخخخ 

حقیقتا خیلی برنامه چیپیه ولی درسته جهبه گرفتن نداره 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اوناییم که میگن نگاه نمیکنیم بیشتر از همه نگاه میکنن😂😂😂

نه من اصلا نگاه نمیکنم حیف وقت ..

چرا نگاه نکنن؟ اصلا نشونه خنگ بودن نیست اتفاقاما توی این مملکت دنبال یه اینیم یه تایمی بتونیم فرار ک ...

من اصلا سریال نمی کنم چی بشه بخوام ی قسمت از سریال های تلویزیونی اونم نصف و نیمه ببینم

این برنامه واقعا بیخوده صد رحمت به صدا و سیما