2777
2789
عنوان

بچه ها این بازی روانی نیست واقعا

315 بازدید | 12 پست

ببینید تو یه رابطه ای که یک ساله بوده دختره بعد از یک سال به پسره میگه که همش داشته براش فیلم بازی میکرده عاشق نبوده پسره ام بااینکه این قضیه رو فهمیده بازم تو مدت یک ماه که کات کردن با فاصله ۱۰بار به دختره ابراز علاقه میکنه از همون از هی گفته دلتنگتم حتی گفته که یک ساعتش شده ببینمت ولی دختره قبول نکرده دخاره حتی به پسره گفته دست از سر من بردار از کارات خستم دیگه نمیخوام بگی دوست دارم برو برای یه دختر دیگه این کارارو بکن بازم بااین حال پسره خودش بعد یک هفته دوباره پیام داده گفته سلام عزیزم خوبی بعد دختره ام اروم جوابشو داد حالشو پرسیده بعد پسره گفته به شدت دلتنگتم دختره ام گفته هر وقت فرصت داشتی خبر بده ببینیم همو پسره ام گفته ممنونم فدات بشم باشه عزیزم ۴تاام قلب قرمز فرستادهولی الان ۵روزه پسره وقت تعیین نکرده سوالم ازتون اینه که پسره چرا خودش این همه میاد میگه دلتنگم ولی الان که دختره اینجوری گفته قرار تعیین نکرده؟

🔴دختره خودم نیستم🔴

تعداد رای : 11
نظرسنجی
بازی روانیه که دختر بیشتر ذهنشو درگیر کنه و وابستش کنه
6
54%
نمیخواد بازم غرورش له بشه چون شاید دختره از ته دل نگفته قرار
5
45%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد تاپیکشو میزنی😑

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

اون فقط میخاد طرد نشه الان حس رضایت داره و شاید پسره حالا بزنه زیر نیز و بگه هری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اون فقط میخاد طرد نشه الان حس رضایت داره و شاید پسره حالا بزنه زیر نیز و بگه هری

خب تو زمان جنگم رفته حال پسررو پرسیده دوبار دختره بعد باهاش دعوا کرده ولی بازم پسره پیام داده 

چرا خب همون موقع نرفت پسره؟

اگرم میخواد بره چرا بعدش میگه فدات بشم و ۴تا قلب میفرسته؟

دلیل اینکه دختره خواسته کات کنه چیه ؟

به نظرم پسره خواسته برگردن بهم که عزت نفس آسیب دیدش رو ترمیم کنه.

الآنم که دختره قبول کرده انگار براش کافی بوده و به خواستش رسیده.

تا الآن دختره از انرژی پسره تغذیه می‌کرده. 

الآن دیگه پسره کشیده عقب و دختره انرژی مفت نمیگیره 

یا باید بیخیال بشه 

یا بیفته دنبال پسره 

پس هر چه زودتر کات کنن تموم کنن این بازی کثیفو 

دلیل اینکه دختره خواسته کات کنه چیه ؟به نظرم پسره خواسته برگردن بهم که عزت نفس آسیب دیدش رو ترمیم کن ...

دختره چه انرژی داده اخه؟فقط یه جمله گفته فرصت داشتی بگو همو ببینیم اون گفته به شدت دلتنگم دختره حتی دلتنگمم نگفته

بعدشم تو جنگ دختره دوبار حال پسررو پرسیده ولی دختره باهاش دعوا کرده بااین حال بازم پسره اومده سمتش