2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بعد عاشورا طلاقم بده

1239 بازدید | 44 پست

بچه ها واقعا خستم من ۲۱ سالمه شوهرم ۳۱ 

۳ ساله ازدواج کردیم شوهرم عاشقم بود ولی من اون موقع نمیخواستمش بهشم گفتم نمیخوامت و از زندگیم برو اون میگفت مهم اینه من عاشقتم و مال خودمی  جوری دوسم داشت که منم کم کم خوشم اومد ازش

گذشت تااینکه خودشو نشون داد مدام میگفت تو بچه ای من دنیا دیدم من زجر کشیدم میرفتیم عروسی تو قیافه بود میرفتیم مهمونی تو قیافه بود میرفتیم مسافرت تو قیافه بود ولی توی خونه رفتارش خوب میشد تا فهمید من دوسش دارم خیلی بدترشد رفتاراش فقط تلاشش این بود من عصبی بشم وقتی من عصبی میشدم و گریه میکردم اون اروم میشد بهم میگفت ارزو باید به دلت بمونه بچه دارت کنم تو دیونه ای قیافت ک ی ... هست در صورتی که من قیافم زشت نیست بهم میگفت اشتباه کردم زن گرفتم 

ک ی ...م تو دهن بابات بلد نبود بچه تربیت کنه بخاطر اینکه من بهش میگفتم عزیزم این رفتارت منو اذیت میکنه هر وقت بحثمون میشد میگفت جمع کن ببرتم خونه بابات چند باری ولم کرد خونه بابام حتی جواب زنگ بابامم نمیداد  ۲ بار من نرفتم خودش تمام لباساو وسایلمو تو چمدون گذاشت بردم خونه بابام منم شرایط خونه بابام خوب نبود وقتی میگفتم بابا نمیخوامش اذیتم میکنه بابام حمله کرد میخواست بزنم منم مجبور میشدم زنگش میزدم میگفتم دلم خونه خودمو میخواد

مدام میگه من عاشقتم دلم نمیاد طلاقت بدم چطوری ازت بگذرم خیلی برام سخته ولی باید جداشیم هر شب میگه طلاق میگه طلاقت میدم من نمیتونم بهت زندگی بدم برو خوشبخت شی من عرضشو ندارم هر چقدم انرژی مثبت میدم بهش میگه برو جوونیتو هدر نده بامن مهریتم میدم کامل همیشه هم هواتو دارم و مراقبتم خیلی سخته برا من مرد بخوام زنمو طلاق بدم ولی چاره ای نیست ۲ روز دیگه میخواد ببرم خونه بابام چیکار کنم ؟من عادت کردمه به خونه زندگیم دوسش دارم ولی دیگه کم حرف میزنه باهام روزی ۱ بار میزنگه بهم نگاهش هیچ عشقی توش نیست اونسری حمله عصبی بهم دست داد با حرفاش حتی یه لیوان ابم دستم نداد گفت لباساتو بپوش ببرمت خونه بابات شرت نگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همینه میگن تفاوت سنی خیلی مهمه 

اونی که سنش بیشتره 

خودش خیلی از نظر عقلی گنده تر میبینه در صورتی 

که هیچ پخی نیست

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بعد تازه طلاق بگیری حس میکنم 

بیاد سراغت 

این دیوانست 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

از بی کسی

بچه بودنت سواستفاده دار ه میکنه

واینکه گفتن هیرطلق طلاق

خب عملی میشه

گفتنش خوب نیست در اصل

در کل ۱۰ سال اختلاف سنی هم زیاده

بازم بستگی به رو طرف داره!

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم