م،ن مدیر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 عنوان بچه ها کسی هست بیاد رنگ چشمم رو نظر بده | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 40 پست بیاین بیین چجوریه این رنگ چشم عکس بزارم موندم دیگ چیکار کنم بین دو تا رنگ لنز 1404/04/13 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 گذاشتم اومد؟ اره اومد فکر کنم این رنگ برای من خیلی روشنه
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 اره اومد فکر کنم این رنگ برای من خیلی روشنه ن فک میکنی ب من ک خیلی میاد پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 طبیعیه خوشگله پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 ن فک میکنی ب من ک خیلی میاد اره خیلی میاد بهتون ولی من روزانه استفاده میکنم هرروز تو چشممه میخوام رنگ تیره باشه
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8578 یخی دور مشکی خیلی قشنگه من عسلی دارم و سبزعسلی دور دار و سبزطوسی رنگ آبی و یخی تالا نخریدم نمیدونم بهم میاد یا نه 😃 نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 این لنز رو میخوام بگیرم میترسم خیلی روشن بشه تو چشمم
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 اره خیلی میاد بهتون ولی من روزانه استفاده میکنم هرروز تو چشممه میخوام رنگ تیره باشه مرسی سیسی💛کلا روزانه استفاده نکن خطرناکه پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8578 اره خیلی میاد بهتون ولی من روزانه استفاده میکنم هرروز تو چشممه میخوام رنگ تیره باشه چشمتون ضعیف که نیس؟ نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 خیلی قشنگه من عسلی دارم و سبزعسلی دور دار و سبزطوسی رنگ آبی و یخی تالا نخریدم نمیدونم بهم میاد یا نه ... چه برندی ؟!
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 خیلی قشنگه من عسلی دارم و سبزعسلی دور دار و سبزطوسی رنگ آبی و یخی تالا نخریدم نمیدونم بهم میاد یا نه ... مرسی💛منم بین رنگایی ک تا حالا گرفتم این قشنگ تر بودو طبیعی پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 چشمتون ضعیف که نیس؟ چرا خیلی ضعیفه لنز های طبی میزارم
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 مرسی💛منم بین رنگایی ک تا حالا گرفتم این قشنگ تر بودو طبیعی برندش چی بوده ؟!
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8578 چه برندی ؟! کلیر ویژن طبی رنگی نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲