م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 عنوان بچه ها کسی هست بیاد رنگ چشمم رو نظر بده 192 بازدید | 40 پست بیاین بیین چجوریه این رنگ چشم عکس بزارم موندم دیگ چیکار کنم بین دو تا رنگ لنز 1404/04/13 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 بز پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6604 بگو ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 همین امشب که من میخوام تصمیم قطعی بگیرم کسی نیست 😭😭
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8572 هم چشمتو بذار هم رنگ لنز ها نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 من لنز یخی دور مشکی دارم همه عاشق رنگشنمیخوای عکسمو بزارم ؟ پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8572 همین امشب که من میخوام تصمیم قطعی بگیرم کسی نیست 😭😭 من هسم دخترم بذار😃 نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 اینو بیینین میخوام برم لنز کلوپاترت گری بگیرم به نظرتون همین خودم قشنگه یا کلوپاترا ؟!
م،ن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 357 من لنز یخی دور مشکی دارم همه عاشق رنگشنمیخوای عکسمو بزارم ؟ اره ازه
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 اره ازه گذاشتم اومد؟ پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8572 اینه لنزم خیلی طبیعیه چه رنگیه خیلی قشنگه نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 چه رنگیه خیلی قشنگه یخی دور مشکی پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...